TADADA Yumartalıklarımda kist var ve yumurtalıklarım yavaşmış doktor folbiol verdi işe yararmı ? böyle bi durumda olupta hamile kalabilen varmı ? Varsa ne yaptınız ne kulandınız ?
Fatmamdk TADADA Yumurta tembelliği de deniyor canım benim ama folibolu kullan muhtemelen daha sonra klomen verir yumurtalık destekleyici ve büyümesini hızlandıran doktorum böyle anlatmıştı bana bu sayede bi sürü kadın hamile kalmıştır
Cekuli TADADA başıma gelmedi ama yukarı çıksın canım Allah tez vakitte sağlıklı gebelik versin inşallah
TADADA Fatmamdk folik asit olduğu için tuaf geldi biraz açıkcası birde çeyrek kullanmamı söyledi yani buda 200gün ediyor anlayamadım gitti
TADADA Cekuli sağolasın kuzum amin İnşallah bütün bekleyenlere nasip eder kimsenin kucağını boş bırakmaz 🙏
Fatmamdk TADADA Vücudun hamile kalırsa hazır olsun diye veriliyor vitamin gibi düşün bunu hamile kalmak isteyenlere 1 2 3ay önceden veriliyor bende kullanmıştım sana bi zararı yok yan etkisi yok her doktor veriyor bunu kuzu
TADADA Fatmamdk geçmiş olsun kuzum Allah bidaha göstemez İnşallah kucaklarımız dolar 🙏 benimde kürtajım oldu 4ay önce
Fatmamdk TADADA Sana da geçmiş olsun canım benim 🤲🏻 ha bide folibolu hamile kalırsan ve farketmezsen bebek gelişimi güzel gitsin diye de veriyorlar 😊 Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşaallah 🙏🏻
Fatmamdk TADADA tabi ki de etmez zaten hamile kalsan yine folikasite belli bir süreye kadar devam edeceksin bebeğin temel gelişimine destek için var folikasitler sadece doktorun değiştirmek isterse markasını değiştirir ileri de😊
TADADA Fatmamdk çok teşekkür ettim canım bilgilendirdiğin için Allah nasip ederse en kısa zamanda hayırlı haberi veririz inşallah sevdiklerimize 😊
Fatmamdk TADADA Bende tip 1 diyabet olduğu için bedenim tam sağlıklı olmadan düşünmüyorum düşük gerçekten çok zordu ama hamile kalabiliyor oluşum bile o kadar mutlu etti ki beni kist yumurtalıkların yavaş çalışması hatta polikistik over olduğum halde hamile kaldım 1sene çabaladım olmadı bi anda vermişti rabbim kısmetiyle gelmişti ama kendi kısmeti yokmuş şükür ettim hepsine sana önerim psikolojin rahat olsun o kadar etkiliyor ki o dua et ama kendini hırpalama Rabbim tekrar kısmet edecek hepimize inşaallah 😊🙏🏻
TADADA Fatmamdk teşekkürler kuzum bende sıkıyodum kendimi sırf hamile kalabilmek için giriyoduk sanki ilişkiye geçen aya kadar bu ay bıraktım kendimi sters stres nereye kadar hayırlısı olsun sağlıklı olsun geç olsun güç olmasın
Fatmamdk TADADA İnanır mısın stres yapmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım 😅 Kocamı sadece çocuk yapmak için aracı olarak görmek bunun kafama sonradan dank etmesi çok utanmıştım🤭 ya şimdi gülüyorum kendime herşey de bi hayır vardır kuzu 😅🙏🏻
TADADA Fatmamdk aynen öyle biraz düşününce bende utandım kendimden İnşallah bakalım ne bekliyo bizi 😊