Newnewmom06 Ankara da doğum paketi alabileceğim özel hastane arıyorum bana koru Sincan yakın sizce iyi mi öneriniz var mi ?
tubiii11 Newnewmom06 Sincan koru değil ama çukurambar korudan paket almıştım iyi ki almışım şuan 25+2 haftalıgız suan maddi olarak daha uyguna geliyor bence almalısın daha da pahalamadan ben alırken 15 di şuan 25 diyorlar 🤷🏻♀️ Sincan daha uygundur muhtemelen
Cancan2 Sincan koruya gidiyorum kadriye çiçekliden almıştım paketi 32.hafta şuan çok memnunum 8500 e almıştım ben ekim ayıydı sanırım
Newnewmom06 Cancan2 özel sağlık sigortanız var mıydı acaba bide verdiğiniz paket ücreti dışında bir ücret talep ettiler mi ?
Cancan2 Newnewmom06 özel sağlık sigortam yoktu ayrıca bir ücret ödemedim sadece enfeksiyondan kaynaklı verdiğim bir test oldu şimdiye kadar ona ücret ödedim ayrıca paket kapsamadığı için
gggb merve_bulut merhaba bende a life gitmeyi düşünüyorum memnun musunuz Hangi doktora gidiyorsunuz acaba
adatuna Ben de koru çukurambara gidiyorum doğum paketi içeren tamamlayıcı sağlık sigortam vardı ondan yararlanıyorum
Newnewmom06 adatuna tamamlayıcı sağlık sigortası olunca fiyat da fark ya da indirim oluyor mu beni bilgilendirir misiniz ?
adatuna Newnewmom06 ben çok uyguna gidiyorum. Ben doğum teminatlı sağlık sigortası aldım ama aldıktan 2 ay içinde hamile kalırsan teminat geçerli. Normalde paket 20-30 bin diye biliyorum ben sağlık sigortasını genç anne paketiyle 5000e aldım :) 10 muayene + doğum
merve_bulut gggb baya memnunum canım doktorum herşeyi ince ince anlatıyor. Nurdagül Sibel Esti doktorum