Nurdankayhan İdrar kaçırdım sandım iç camasirimin yarısı su olmuş geçende aynısı olmustu.Makatıma da agri giriyor rahmim kasılıyor.beyaz akıntım var.13 14 gündür bel ve kasık agrim var dünden beri de karnıma sancı giriyor ama düzenli agri degil
Fatmaa04 Nurdankayhan Allah yardımcınız olsun sağlıkla alırsınız bebeğinizi inşallah benim ilk gebelik olduğu için pek bi tecrübem bilgim yok ama suyunuzu geldiyse sancılar da gün içerisinde sıklaşacaktır hayırlısı inşallah 🤲🏻🌸☺️ bebeğinize yaklaşıyorsunuz
Surprizzz2022 Nurdankayhan Allah yardımcın olsun canm suyun geldiyde bı acile git görün en azından durumun nedir bilirsin
Nurdankayhan Ozlemiskndr suyun cok gelmesini beklenmeli miyim doktor da kanlı gelecek dedi o yüzden çıkmıyordum
Nurdankayhan Fatmaa04 teşekkür ederim inşallah sizin kaç haftalık rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥹😍💗
Surprizzz2022 Nurdankayhan su kanlı gelmeyebilirde cnm ki benm kan gelmedi sadece suyum gelmişti ilk dogumumda. Kiminin bianda gelir kimini siznti olarak Dr a gitmeden bilemezsin suanki durumunu