Dikkatbebekvar Sizin bebislerde normalde içerde çok hareketliyken telefonu alıp onları kaydetmeye başladığınızda tıp oynuyolar mi😃😃
minikmucizemmmmmm Dikkatbebekvar evett evet ya şaka gibiler 😂 o kadar güzel hareket ediyor ki telefonu alıyorum karnımı açıyorum duruyo🤯 bide eşime gösterirken duruyo birden🫠
unlusura Dikkatbebekvar ay evet resmen oyun yapıyorlar 🙄😬 güzelce hareket ediyor ama tam karnıma açınca ve telefonu elime alınca duruyor kerata 😀 birde babasının sesini duyunca hareketleniyor ama babası elini karnına koyunca duruyor 🙄😄💙🧿
Kalbiimde2can Su an aynisini yasiyorum🤣 benimki icerde Hormon tepiyor diye Video cekip anneme yolliyim dedim hemen durdu nezaman teli biraksam yada Kameraden ciksam basliyor 🤣
Honeymom17 Benimkinim benim disinda herkese alerjisi var tekme atarken yanimda kim varsa elini karnima koyuyorum duruyo birakinca geri atiyo😅 canim oglum simdiden biliyo annesinden baska kimseye deger vermiyecegini😅😅
beyzacmvrc Dikkatbebekvar aynen öyle ☺️ karnimi açınca duruyo direk herakde diyorum ışığı algılıyor artık o yüzden