Gamzecelikk Kızlar sadece belimin sol tarafı ve sol kalçam ağrıyor neredeyse topallayarak yürüyorum birkaç gündür. Sizde böyle şeyler oldu mu ? 38+4 oldum gelen giden başka belirti yok
Mervegedik22- Gamzecelikk geçmeyen bel ağrısıyla gittim hafif hafif sancı çıkmıştı cuma günü doğumum olduğu için evde beklemeye karar verdim yoksa yatış yapıp sancı takibi yapılacaktı bı gidip gozukmende fayda var canım
Serenkrkmaz Gamzecelikk aynıyız canım benimde hafif bel ve birazda karın ağrım var başka bir belirti yok ne nişan ne su
Hazalbalci Gamzecelikk şuan bende 36 bitecek karın sırt bel ağrıları başladı bende uzun sürüyor bide çok olmasada rahatsız edici ☹️
Eylembasakoc Gamzecelikk bugün bende tam 38+0 oldum. Kasıklarıma giriyor özellikle ayağa kalkınca yürüyünce belimde bişe yokta
Gamzecelikk Mervegedik22- bende cumaya randevum var ozaman gidicem ama kasım ağrım yok başka hiçbir belirti yok 3 gündür belim sol kalçam ağrıyor okadar.
Eylembasakoc Mervegedik22- kaç haftalık Şuan sizin benimde kasıklarım yürürken falan fena oluyor kramp gibi
Gamzecelikk Serenkrkmaz bende karın ağrısı yok. Bakalım ne zaman gelecek umudu kesmeye başladım artık
Alinleva Haftadayım ben topallayarak yürümeyi bırak yatağımdan kalkamıyordum magnezyum ve demiri düzenli kullandım ceviz yoğurt havuç bol bol tükettim şimdi daha iyiyim canım .
Semanursallan Ben 15 haftalığım ve 1 haftadır sağ kalcam batıyor. Uzandiktan sonra kalkamıyorum yan yatmam gerekiyor düz yatınca ağrıdan duramıyorum.
busraydnc Gamzecelikk benimde 38+1 geçen haftadan beri aynı sorun bende de var sol kalçam fena ağrıyor bacağıma vuruyor cumartesi bir de bugün kontrolüm vardı ama sancım çıkmıyor sezeryan olucam gibi o zamana kadar geçse bari diyorum çünkü yürürken çok zorlanıyorum 🥲
Gamzecelikk busraydnc hiç Sezeryan olmak istemiyorum inşallah normal doğum kendiliğinde gerçekleşir artık 39. Haftaya giriyoruz
busraydnc Gamzecelikk evet yüksek ihtimal sezeryan dedi suyum sınırda sık sık kontrole gidiyorum ama normal doğumu bekleyemem gibi