aybukekurt55 Ozge-Ka Özge hanım benim 5. Günüm kanamam var adet mi oldum acaba korktum bende kanama olunca adet olduğunuzu nasıl anladınız
Ozge-Ka Kullaniciadii rica ederim. OlmaZsan eğer doktoruna bildir mutlaka duruma göre kontrol edip ilaç falan verir belki
Ozge-Ka aybukekurt55 kanama gibi değil de daha çok adet gibiydi. Zaten yumurta toplamadan sonra 5-10 gün içinde adet olmanız gerekiyor normal yani. Önceki adetinize göre biraz daha erken olmuş oluyorsunuz
Lrkvrm aybukekurt55 4.gün akşam lekenme oldu 5.gün akşama kadar adet kanamasından daha yoğun bir kanamam oldu 6.gün hafifledi canım
aybukekurt55 Ozge-Ka evet 10 günden fazla var adet olunca şaşırdım doktor adetinin ikinci günü gel demişti bu adet sayılır demi kafam karıştı kimisi yalancı adet felan yazmış yumurta toplandığı için diye
aybukekurt55 Lrkvrm benim de 5. Gün başladı ozaman bende adetim bende yumurta toplama ile ilgili sandım korktum
Ozge-Ka aybukekurt55 bende adet olacağımı bilmiyordum 5.günü olunca doktoru aradım normal dedi. Ama o adetimde transfer yapılmadı bir sonraki adetimde transfer oldum. Biraz düzensizlik olabiliyor adet konusunda.
aybukekurt55 Ozge-Ka yaa transfer diğer adetim de olacak yani bende heveslenmiştim şimdi diye ikinci adet tarihiniz nekadar süre sonra oldu acaba
Ozge-Ka aybukekurt55 büyük ihtimalle öyle olur. İkinci adetimde normal döngüme göre 1 hafta falan gecikmişti.