Brlgry Eraa valla bu aralr baya popüler çevremde arkadaşlarım hep orda Doğum yaptı ve çok memnun kalmışlar
Yaso Dün arkadaşım doğum yaptı bende nasipse 2 3 hafta sonra doğum yapıcam odası çok güzel süslendi ebesinden tut doktorumuza kadar çok ilgililerdi.
Burcu35 Yaso canım bende orda yapıcam nasipse ama hastaneyle konuşmadım süsleme konusunu. Doğum parasına dahil mi süslüyorlar bide ne yapıyorlar mesela?
Yaso Eraa benim 2. Doğumum olucak nasipse oğlumda sezeryan olduğum için kızımda sezeryan olucak doktorum normal istiyorsan yaparım dedi 7 sene geçtiği için ama ben istemiyorum Doktorum Emin Hakverdiyev.
Eraa Yaso ben oda susleme ve fotografa ayri oduyorsun diye duymusdum dogumu sordugumdada ocak ayina kadar fiyatlar 2000 tl demislerdi ama oda suslediklerini bilmjhorum
Yaso Eraa Çok iyi doktorumuz dünkü doğum yapan arkadaşım ve benle beraber 2 arkadaşım daha Emin Beye gidiyor.
Eraa Yaso benimde 2 arkadasim emin beye gidiyor biri dogum yapti biri yapicak 1 ayi kaldi ben daha 17 haftaligim emin bey cok sicak kanli bir doktor ama ben faxla korkuyorum dogumdan sezaryan dusunuyorum suan kendisi bilmesede😊
Eraa Yaso anladim inst da paylasmisda o sandim o yuzden sordum insallah hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza