Senguul Selamun aleyküm kızlar, ben 30 mart çatlatma iğnesi oldum cumadan beri dayanamayıp her gün sabah evde test yaptım. Hepsi negatif.. perşembe günü kanımı aldırmam lazım. Sızce bu durum değişir mi bu ucuncu denememiz..
Aykem Senguul tam 14.gün kesin sonuç çıkıyor ama yapsanız bile testler pozitif cıkması lazım iğnenin etkisinden
Senguul Evet biliyorum ama bende öyle çıkmadı, ilk testimi 7cı gün yaptım ve ozaman bile negatifti, gecen seferde 6cı gün pozitif 7cı geri negatifti.
Esin3641 Kız bende senin gibiyim çatlatma iğnesi in etkisi ne zaman geçer diye test yapıp durdum 27 catlatma iğnesi vuruldum 30 unda başladım üç gün yaptım silikleşmeye başladı
Yeniden12 Esin3641 çatlatma iğnesinde bugün 10. Gün silik pozitif çıktı ama ben hala etkisi vardır diye dikkat e almadım
aysenuroztunc Bende 25 martta vuruldum cumartesi etkisi geçmiş mi diye kan verdim 2.33 çıktı bi ümit dedim belki yükselmiştir bugün test yaptım negatif çıktı inşallah pozitife döner ya hiç umudum yok ama
aysenuroztunc Elif2143 başka çare yok duadan başka Allahım isteyen herkese nasip etsin bizleri de müjdelendirsin 🙏🏻