Ciqdem_poyraz Rabbim öyle güzel koruyor ki müminlerimizi çok şükür canım emin ol biseyi yoktur ben 3 aylıkken öğrendim hamile olduğumu hiç şüphelenmedim o aralarda bi restorantta çalışıyordum ve aşırı tempolu bir işti bir çok kez merdivenden dustum doktoruma anlattığım zaman mucize bebek tabirini kullandi kizima sonrasinda işten ayrıldım 26. Haftamda evimde esim yokken cam silmeye kalktım sandalyeden düştüm hiçbirşey olmadi çok şükür bundan bir iki gün önce yine normal günlük rutin evimi temizliyordum ve sandalye kırıldı düştüm 😄 Allahıma binlerce şükürler olsun hiçbir şey olmadi ertesi gün doktoruma gittiğimde çocuğumun çok sağlıklı olduğunu 1500 gram ağırlığında olduğunu öğrendim ve o kadar güzel hareket ediyorki azimli kizim benim yaşama sevinci çok yüksek bebegimin suan 29 haftaligiz ve Allahima bin şükür hiçbir problem ve risk yok(topaç gibi olmasi dışında 😄) son güne kadar devam😊velhasili sen o tatlı canını üzme sen rutin bi kontrolune git ama endise etme. Rabbim can verdikten sonra hicbir problem olmuyor. Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza Almayı nasip etsin insallah👶❤😍