123esr_ Pemberuya olmuyor 30 parça zıbın atlet aldım toplam 30 parça aldığımda 1,600 küsür ödedim indirim yapmadı sadece o an indirimde olan parçalar vardı 6al 5 öde ve o gün indirimde olan bir battaniye vardı
20223 Pemberuya hepsi buradada e bebekte kampanya oluyor ara ara takip et kendi uygulmasıda öyle magazadsnndaha uyguna geliyor 🙈
gokturkmom Pemberuya ben 5089 TL lik bir alışveriş yaptım İnternet sitesinden indirim uyguladı 4269 ödedim 800tl de hediye çeki verdi
Herseyguzelolsun7 Pemberuya 500 tlye 100 tl hediye çeki var 500-500 alabilirsiniz kasada bence. Ama süresi kısıtlı
nur_4434 Ben aldığımda yoktu. 10.000 tl küsüre yakın alışveriş yaptım. (Hepsi kıyafet değil bu ara da bebek arabası falan var içinde) indirimi bırak çorap bile hediye etmediler 😂
Coynes Bende bir şeyi merak ettim bulunduğum yere yakin avm var oraya e bebek acilcakmis açılışa özel indirim olurmu
Cancan2 Coynes benim yakınımda açılan mağazası vardı 1 ay bekledim indirim olur kesin diye düşünerek ama olmadı 🥲
ayse122 Toplu alışveriş yapmak mantıksız bence, indirimleri takip edin vaktiniz varsa, ben takip ede ede her şeyi çok uyguna aldım
eebrum_ 500₺ alışverişe 100₺ hediye çeki veriyor, 11 Nisan’a kadar geçerli olan. Bana da 1200₺'lik alışverişe 200₺ çek verdiler iki gün önce.
eebrum_ Coynes İnternet alışverişinde de kullanılabiliyor sanırım, telefonunuza kod ile sms geliyor çünkü.