Eluf Sevgili anneler ben iki hafta önce dr gittim bebegin kilosu 1.800 dedi 31 haftalikken… ama bugün yine gittim 33 haftalik kilosu 2 çok az degilmi suyuda azalmış takipe alcaz dedi böyle bisey yasyan oldumu
Ecemsuakpolat_ Eluf ben de 32 de gittim geçen hafta 2150 dedi bu hafta yine kontrol var bakalım kaç olmuş 🙈
HayriyeBoztepe Haftada 2,400 demişti doktor gayet güzel dedi şimdi 36+3 günlüğüz kaç olduk bilmiyorum gidince öğreneceğiz inşaAllah 🤲
Eluf Bide bana suyun geldimi dedi yok dedim dr da şu azalmış dedi anlamadım iki hafta önce gittm suyu iyi demişti bugün azalmış dedi acaba suyum geldi benim fark etmedim anlamadim
HayriyeBoztepe Eluf hm olabilir bazılarında Bi anda çok fazla geliyormuş bazılarında da azar azar idrarınızı yapar gibi
HayriyeBoztepe Eluf yok ya neden sıkıyorsun canını sıkma Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi kendinizi strese sokmayın bence herşeyin hayırlısı olsun :)
Mhtpkts @"Eluf bence kilosu iyi benimde 32 haftalıkken 1900 gramdı doktorum iyi demişti suyu daha önemli armudun da faydası var diye duydum suyuna umarım düzelirsiniz 🌺