Mervegedik22- Kartal Lütfi kirdarda doğum yapicam cuma günü 4 yaşında oğlum var ziyaret saatlerinde getirilse alırlar mı acaba orda doğum yapıp ziyaretine küçük çocuk gelen yada bilgisi olan var mı ?
Busemom_3 Mervegedik22- pandemi döneminde ziyaretçi yasağı vardı ama şuan kalkmış belki alabilirler hayırlısıyla dogumunuz gerceklesir inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alın doğum yapınca tecrübenizi bilginizi paylaşırsanız sevinirim 🤲🏻🌸😊
YagmurAnnesi Mervegedik22- Orada değil ama Kocaeli Darıca da yaptım. Hem yanımdaki hastanın 2-3 yaşındaki oğlu hemde benim 4,5 yaşındaki kızım gelmişti. Bir şey demediler
Kader57 Mervegedik22- memnun kaldıqınız var mı bende yeni hamileyim oraya qitmeyi düşünüyorum hiç doktor bilqim yok hanqisi daha iyi🥹
Ayse0885 Kader57 Elif Cansu Gündoğdu ilk defa asıstan değil doktor bizzat kendi baktı(yani ben öyle anladım 😅) çok ilgili ve bilgide verdı hata ekrandan bebeği bile gösterdi diğerleri zor konuşuyor sormadan konuşmazdı bu çok iyidi
Mervegedik22- Kader57 randevu aldığın doktor cikmiyo ki karşına değişik kişiler çıkıyor ama genel olarak memnunum baştan beri oraya gidiyorum
Mervegedik22- Ayse0885 evet baştan beri oraya takipliyim randevu alınan doktor her zaman cikmiyo karşına ama ben memnunum yani bu zamana kadar çıkan doktorlardan
Kader57 Ayse0885 anladım teşekkürler her qittiqinizde aynı doktor mu peki farklı bi doktor mu kontrol saqlıyor
Mervegedik22- YagmurAnnesi inşallah alırlar ya en çok onu düşünüyorum geride bırakıp gitmek çok zor geliyo
Mervegedik22- Kader57 evet tek sıkıntı bu gibi gözüküyor ama bütün bilgilerin randevu sonrası sisteme işliyorlar nasıl bı durumla karsilastigni bebeğin son durumu neydi hepsini biliyolar muane eden doktorlar
Kader57 Mervegedik22- tamam çok teşekkür ediyorum hanqi doktora randevu aldıqımın bi önemi yok yani kim denk qelirse😫
Mervegedik22- Kader57 evet ama mesela gene polikliniği1 veya 2 olarak alınıyor aldığın zaman hep gebe 1 veya hep gebe 2 olarak al