Selam kizlarr positiv mi positiv dogum hikayemi size anlatacagimm😍
Normalde dogum tarihi 06.04.2023 olan bebegim malesef bir hafta erken alinmaya karar verildi, kilosu 4.100 kilo oldugu icin..
2kez vajinal yoluyla suni sanci etki göstermeyince suyum patlatildi ve damardan tekrar sanci verildi..
Öncelikle cati muayenesi dayanilmicak aci degil, 2saniyelik ve sakin kalmaniz en önemlisi.
Damardan suni sanci takilmadan önce aciklik 3cm di, sanci taktiklarinda yaklasik yarim saat sonra etkisini gösterdi.
Her 5dakikada bir sanci geliyodu bildiginiz adet sancisinin fazlasi, yaslasik bir saat sonra aciklik 8cm ulasmisti bile ve hemen dogum 3kez ikinmayla gerceklesti🥹
Yani toplamda sanci dogum dikis yaklasik 3saat sürdü ve bebek cikdigi an gercekden okadar rahatliorsunuz ki ne agriniz kaliyor ne sanciniz cok sükür🥰
Dogum esnasinda alltan cok kan kaybettim ama hemen müdahele ettiler ve hersey yoluna girdi.
Dikislerden sakin korkmayin kizlar ben en cok ondan korkuyodum ama hiic birsey hissetmedim gercekden saten bebek cikdigi an onu hissetmiyorsunuz bile.
4.100 kilo denilen cocugum 3.800 gram cikdi.
Ben dogumdan cok korkan biriydim ve bu yüzden hic cocuk istememistim😀 amq rabbim iyiki de nasip etmis kizlar dogum gercekden cok guzel birseymis nekadar zor olsada gercekden sonra eski haline dönüyosunuz coook güzel bir duygu rabbim sizede böyle hizlisindan dogum nasip etsin.
Suan hastanedeyim dikislerim agri yapiyor otururken felan ama dayanilmicak bi aci da degil. Ben ve oglum cok iyiyiz, dogum yapmamis gibi cook rahatim normal dogumu herkese nasip ediyorum aksilik olmadigim sürece.
Inanin bana ben yaptiysam sizde yaparsiniz herseyin akisina birakin sezeryan olsa da normal olsada cünkü dogum öylede böylede olcak önemli olsn sürekli positif düsünmek❤️
Gel gelelim size tavsiyelerim mutlaka;
Ben hamilelik boyunca sürekli hergün pilates topuyla hareketler , squat, hergün 1saat yürüyüs, 36haftadan itibaren ahududu cayi, hurma yedim merdiven inip cikdim dedigim gibi pilates squat ve bol bol dua.
Ve esinizin dogumda ve sancida destegi cook önemli kizlar inanin ben doktorrlardan daha cok esimden daha cok ilgi gördüm allah razi olsun ondan🥰
Dogumdan korkanlar inanin ben sizden daha cok korkuyordum hatta pskolojim bile bozukdu, bos bosuna stres yapmisim cünkü allah kimseye dayanamicagi birseyi nasip etmez, ve kadinlar saten bu yüzden yaratilmis siz positif düsündükce dogumunuz da positif gecer..❤️ rabbim hepinizin yardimcisi olsun sorulariniz felan varsa kesinlikle cevaplarim🥰