Burnumageliyoduslkmsn bebekveannesiii pantolon kullanamıyorum ya geniş olucak bol olucakkkk ama çok güzel sana cokkk yakışır eminimm,🌸😊😊
bebekveannesiii Burnumageliyoduslkmsn Teşekkür ederim canım benim 🌺❤️ ben de bilerek 1 beden büyük aldım üzerime yapışmasın diye 😊
Minnosaannee Burnumageliyoduslkmsn kaç haftalık çok büyümediyse sorun olmaz falat . Lastiği göğüs altında değilde göbek üstü ama
Minnosaannee Burnumageliyoduslkmsn o kocaman olmaz o zaman . Elfida moda ve eminelif butik ikisnde de var
zeyneepppsultannn Minnosaannee iki siteye de baktım da çok hoş şeyler var ben kendi adıma teşekkür ederim🤭
Nihlal Burnumageliyoduslkmsn 32 haftalığız bizde karnım çok fazla olmadığı için bunu almayı düşünüyorum hem önü düğmeli sonradan da giyilir sadece sayfanın mankeni çok uzun olduğu için boydsn kesme sorunu oluyorr🥲
Burnumageliyoduslkmsn Nihlal aslında benimde çok kocaman değil ferace vs giydigimde gözükmüyor bu tarz bişey de olabilir ama bej rengi var evde ay hamileyken karar vermekte zor ikinci çocukta alışveriş yapmadan çocuk yapmicammm
Fuhen Nihlal bu sayfa hafta sonuna Ankara’ya moda feste geliyor galiba ya çok mutlu oldum festte herşeyi çok daha uyguna veriyorlar bı kaç ay önce geldiğinde gittim 2000 küsurlük alışveriş yaptım ayakkabı kıyafet ceket takım vs 400 TL verdim sadece
Mommm03 Bnde ne alacagım dıe kararsızım oğlum doğmadan önce çocuğa takım aldım o takımın renginden aile boyu giymek istiorum
Nihlal Burnumageliyoduslkmsn bende hiç biyerde düz siyah taş maş olmayan fermuarlı ferace bulamıyorum🥲🥲 sizin varsa bildiğiniz güzel satan sayfa atar mısınızz ilk feracem olacakk
Burnumageliyoduslkmsn Nihlal moda selvim de var trendyoldada Mevlana ferace yaz çıkar canım ben o tarz kullanıyorum taşsız tussuz
zeyneepppsultannn Nihlal lemaye de ve emare de çok güzel sade feraceler var canım ben lemayeden arya modelini aldım çok beğendim tavsiye ederim
Bellabells Burnumageliyoduslkmsn 😂 ben kadayıf gibi yayıldım valla.boyum da 168 hangi elbise toparlar bulamıyorum.hem göbek önden gidiyor hem popo çıktı 🤦🏻♀️ bulursan bişi bu posta at bacım.
Esranrbal Bellabells ahhaahhh vallahi bu ben göğüsler büyüdü zaten çok küçük değildi popo ve karın senden değilse şeklim şemalim değişti 😂😂😂🥴🥴 Ve 25+3 üm 14 kilo aldım aha daha önümde de bir sürü zaman var durduramıyorum kendimi ve hiç bir elbisem kıyafetim olmuyoooruu🥲🥲😪😪
Sengul-9798 Burnumageliyoduslkmsn 2 tane boydan elbise aldım biri lila rengi biri siyah modelleri de farklı pantolon giy miyorum artık 6 aylık olucam 2 hafta sonra 😂
Minnosaannee GokceMom_ ben eminelif butikten aldım . Aldıktan sonrada Elfida moda sitesinde de gördüm ikisi arasında 100 kusur lira fark vardı ama almıştım artık . Eminelif te tükenmiş sanırım ama bakabilirsin