Ay-5k Burnumageliyoduslkmsn Ben normalde de bol elbiseler alıyorum geçen yıl aldığım bir elbisem vardı onu rahatlıkla giyerim diye düşünüyorum bakalım ekstra hamilelik almak bana mantıklı gelmiyor doğumdan sonra dolabın bir köşesine atılıyor . Eğer elbise alacaksan da belden yumuşak lastikli geniş kesimli olanlardan bakabilirsin
Burnumageliyoduslkmsn Ay-5k canım bende öyle hep bol zaten hala hamilelik için bir tane dahi almadım hepsi oluyor hala hamileliğe özel almicam ama hamileyken de giyeyim istiyorum sonrada yani yakismasi önemli hamileyken de herşey yakışmıyor
Burnumageliyoduslkmsn Virgohome dün LC mağazadan baktım köy kombini djsjsjsn yaşıma uymuyor ne yazikki
Virgohome Burnumageliyoduslkmsn hhahshahah sefameevedikeler güzelmiş bide 200 lira falan bende alırım ordan büyük ihtimalle ❣️😂
Burnumageliyoduslkmsn Siyahdnz dün mağazada köy kombinleri vardı aşkımm kaynanam ısrar ederdi nolur bana ver diye en iyisi almiyim dedim bluz aldım ona xjsj internet sitesi belki farklıdır bakayım bi
Siyahdnz Burnumageliyoduslkmsn uayqhqhqhqyq valla cok haklısın ben ne zaman elsıva ya gıtsem asla bulamıyorum bısey hep çöp ama cıdden sıtesıne gır
Esranrbal Burnumageliyoduslkmsn hahdhshaha valla bi alemsin ya 😂😂😂 aç hemen bakayım ne diyecekler hahahah😂😂😂