Masell Kızlar merhaba 28+4 günlük hamileyim.Çalışıyorum doğumdan sonra çalışmayacağım.32. haftada iznim başlıyor.Ama ben raporluyken 2 hafta daha işe gidip geleceğim.Çalışabilir raporu almama gerek var mı yoksa nasıl olsa işi bırakacağım diye uzatmiyim mi
Slxkldk Masell ben de doğuödan sonra bayağı çalışmıcam ama çalışabilir raporu şart diye biliyorum ben alıcam 30 haftayım
Elifsenayldrm Masell 32. Haftanda iki hafta çalışabilir raporu almalısın iki hafta bittikden sonra da çalışmaz raporu almalısın çalıştığın iki hafta zaten doğumdan sonraki zamana aktarılıyor
busract68 Masell bence gidip çalışabilir raporu al bende doğumdan sonra çalışmayacağım tam 32.de çalışamaz raporu alıp izne ayrıldım haklarımdan faydalanıp doğum izni bitince işe dönmeyeceğim
Masell inciata ama raporlu görünüyorum.Doğum parası neden alamam ki sadece işyeri eleman bulamamiş 2 hafta daha rica etti
Masell Slxkldk anladım.Doğumdan sobra haklarimı devretmeme gerek kalmayacak nasıl olsa çalışmayacağım diye ama kararsız kaldım
alya00 Masell canım 32de çalışamaz raporu alıp iş yerine veriyorsun e devlette de görüldüğü söyleniyor ben vermemiştim. Doğum yaptın iş başlangıç tarihinde işe gelip 1gün çalışıyorsun ertesi gün istifa veriyorsun doğum parasını öyle alacaksın eğer doğumdan sonra çalışmayacaksan.ama 1gün işe gitmen lazım. Detaylı bilgi için alo 170 arayıp sorabilirsin
Gun32 Haftada çalışabilir raporu al işten tamamen ayrıldıktan sonra doktorun o raporu bozup tekrardan çalışamaz raporu verebilir.