momyy__ berfintkn e nabizdan gözüküyor canım hastane ziyaretlerin neden rezil olasın ki git nolcak canım istedi gittim dersin ne var ki
Babyykmz berfintkn hareketlerini daha hissedemedigimiz icin insan asiri merak ediyor ne durumda nasil sorulari surekli aklinda donuyor. Bende boyle durumlarda daha fazla dayanamazsam devlete gitmeyi dusundum ama ordada doktorlar cok konusmuyor bilgi vermiorlar dediler gitmedim
berfintkn Babyykmz kendi doktorunuza gidin ya açık açık söyleyin hislerinizi anlarlar herhalde yine de iyi düşünelim iyi olsun tabii
Zehross03 berfintkn ben dayanamadığım için hem devlete hem özelegidiyorum özele gittiğimde 10gün içinde tekrar muayene olma hakkı oluyor zaten ayda 2 kere ordan bi görüyorum 2 hafta sonrada devlete gidiyorum bi sonraki hafta tekrar özele jdjdkdkfl karışık oldu bu arada dayanamazsam yine aralarda devlete gittiğim oluyo
Rabia_91 Valla 10 günde bi gittiğimde oldu,çoğu zaman 2 haftada bir gittim. Doktoruma da söyledim dayanamadım geldim diye. Hareketlerini hissedene kadar daha sık oluyor görüş. O yüzden hiç tereddüt etmeden kendi doktoruna git sana hak verecektir.
Zehross03 berfintkn aklımda tutmuyorum aslında içime yattığım yerden kurt düşüyo hemen atlayıp gidiyorum kfkdkdk allahtan burdaki devlette kafana göre direk girebiliyosun
berfintkn Zehross03 benim de durduk yere içime kurt düşüyor bu ne zaman geçer acaba ya içim içimi yiyor böyle önceki doktorum psikoloğa git demişti hatta🥲
Zehross03 berfintkn Hareket edince geçer diyorlar Bu seferde niye hareket etmiyor diye düşünür kalırız 🤣🤣🤣
berfintkn Zehross03 bi de hareket etsin diye çikolata falan yerken oluruz duba gibi amaann😂😂 sağlıklı olsunlarda
Zehross03 berfintkn valla ben ağlaya ağlaya bulantıydı kanamaydı 13 haftayı devirdim böyle böyle geçicek hergün yeni bişey çıkıyor malesef normal olmayı artık beklemiyorum 🤣
Zehross03 berfintkn git ya niye rezil olacaksınki paranla gidiyosun sonuçta ben endişeleniyorum dayanamadım görmek istiyorum de git yada lekelenmem oldu falan diye salla bakarlar 🤣
berfintkn Zehross03 geçen yaptım onu😂😂 dedim ayy bi kasık ağrım var ki dayanamıyorum fşdöfşsşdş fitil verdi