ferhpnar Aleve çok geçmiş olsun benim de bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum korkmayın uyutuyorlar birşey hissetmiyorsunuz sadece psikolojik olarak çok kötü onu da zamanla srtık
gamzosgamzos Aleve benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu Rabb’im yardımcınız olsun birdaha yaşatmasın inşaAllah 🤲çok geçmiş olsun
Bahar2210 Aleve geçmiş olsun bu durumu bu günler ne çok duyar okduk benimde Kasım’da kalbi durdu şuanda büyük ihtimale boş gebelik yaşıyorum ve yine kürtaj olucam ne olduysa okadar çok duyuyorum ki kalbi duran kürtaj olan
Bahar2210 Aleve Kasım ayındaki 6+3deyken kalbi durmuştu şimdi 7 haftalık ama içinde beebgi görmedik boş gebelikten şüpheleniyor doktor
Mihrimahvuslat Aleve geçmiş olsun canım Rabb’im hayırlı zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin 🤲🏻
Yasomia Aleve 3 kere ayni seyi yasadm. 4ye hamilym coraspirin kullaniyorum. Uzulme birdahaki insallah olacakk..
MMad Yasomia ben de 2 kere kalp durnasından kürtaj oldum 1 kere kimyasal şimdi benim de 4.ye hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum Aleve çok geçmiş olsun o kadar sık yaşanan bi durum ki insan başına gelmeden bilemiyor kendinizi yıpratmayın 🙏🏼
Bahar2210 Aleve baya umutsuzdu ozeldeki doktor direk kürtaj dedi birde devlete gittim oda bir hafta daha bekliyelimmdedi umudum çok yok ama rabbimin gücünden sual olunmaz derler hayırlısı ne ise hakkımda ol olsun
berenmomss Aleve bende tam 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Psikolojik olarak zor bir süreçti. Şimdi 2. Ye hamileyim 5 ay sonra kaldım 4 aylık oldum. Üzülme canım hemen tekrar kalırsın inşallah