Selinanl İzmir’de renkli ulturasona gidebileceğim fiyatı uygun özel yada devlet hastanesi önerisi olan ?
Ao526- Selinanl İzmir Tınaztepe hastanesi Prof Dr Serkan Güçlü ; 1200 tl ücreti. Ama başarılı bir doktor tavsiye ederim 🙏🏻
Nihlal Selinanl Devlet hastaneleri yapmıyor diye biliyorum biz Alsancak mr gittik 1150 tl idi 45/50 dakika inceledi doktor çok da memnun kaldık
Busrabbygt Alsancak’ta Cenk GEZER’e gitmiştim, 1300 dü ben gittiğimde doktorum önermişti. 45-50 dk inceliyor bebek ters duruyorsa bi 5 dk yürütüyor çikolata yediriyorlar sonra tekrar muayene ediyor iyi bi doktor
Ceroooss Ali karaege Gümüşpala’da en son sordumda 650di şimdi ne kadar bilmiyorum Ama çok güzel bakıyor
Nurrrr90 Ceroooss şuan alikaraege 900₺ oldu canım benım yan binamda yeri ama cok iyi bir doktor bende 24 haftaya kadar ona gitmiştim
leylaninpembemontu Alpkaran raporda yazıyordu ama tam hatırlamıyorum tek kişi var zaten ultrasona bakan memnun kaldım açıkçası 35-40 dk filan sürüyor sorularımı yanıtladı içime su serpti diyebilirim umarım siz de memnun kalırsınız
BurcuArya35 Alpkaran Dr unuzun yazısı ile gitmeniz gerekiyor istek kağıdıyla nerede takip oluyorsunuz İzmir’de
anneoluyorum101 Selinanl bende lotusa gittim doktorum yönlendirdi onun indirimiyle 750 demişti 15-20 fln sürdü galiba yüzünü tam göremedik biz ama kendisi herşeyine tek tek baktı idealdi bence
Alpkaran Ben ali karaegeye gıttım 9oo lira. Ama şahane bı doktor herseyı anlatıyor ne sorarsan hemen acıklıyor yarım saatı geçti çok detaylı baktı tavsıye ederım