Aysel_krdg minikcivcivim canım benimde regl günüm 28 iydi dün kan verdim değerim 60 çıktı inşallah seninde vardır sağlıkla ilerler kucağımıza alırız
minikcivcivim Aysel_krdg yaaaa ay nasıl mutlu oldum adınıza inşallah saglıkla ilerler canım benim ❤️❤️🤲🏻 benimde öyledir sanırım ya beta suan çok düşük olacak ki az çizgi çıkıyor
Azraa33 Aysel_krdg hayırlı olsun bende 28 de olmam lazımdı 2 gün önce beta verdim 0 dı halen regl olmadım
minikcivcivim Dilan_ylmz rabbim korusun inşallah canım varsa eğer artık kanda çıkar canım bende yarın kan vereceğim inşallah 🤲🏻❤️ stres yapma inşallah saglıkla gelsin minik ❤️
Azraa33 Dilan_ylmz bende 28 martta olmam lazımdı olmadım halen 2 gün önce kan verdin negatif inşallah sizde vardır
Aysel_krdg Azraa33 geç döllenme olmuş olabilir beta 2 günde bile artıyor siz kendinize dikkat edin yinede Allah gönlünüze göre versin inşallah
minikcivcivim Htc6138 yarın hemeen vereceğim tatlım ❤️ bugün veremedim inşallah vardır teşekkür ederim 🤲🏻
minikcivcivim kızlar kan sonucum çıkmış 🙈🤲🏻 rabbim inşallah tüm isteyenlere nasip eder ❤️🤲🏻 tek dileğim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ❤️🤲🏻
Aysel_krdg minikcivcivim hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende hamileyim değerim henüz düşük inşallah benimde sağlıkla artar ve kucağıma almak nasip olur