Gizerkav Kızlar 30+6 haftalık olduk merak ediyorum acaba hangi haftaya gün vericek genelde 38-39 da alıyolarmış sanırım sizin nasıl oldu
Tiiffany Gizerkav İlki 40’ta oldu ani gelişen bişeydi 2.dogumum 36’da gün verdi 38’de oldu 3.dogumum 36’da gel gün verelim dedi sanırım yine 38 olur Son ikiside devlet hast Bende 31 haftalıgım şimdi
btllsk bitterciko 36 haftada bir sıkıntı çıktımı kuveze falan girdi mi benimde 36+3 e falan denk gelebilir merak ediyorum 🙈🥰
bitterciko btllsk evet girdi ama haftasından dolayı değil enfeksiyon vardı kanında bi de sarılık oldu küvözde . 1 hafta kaldı sonra çıktı çok şükür 🥰
mercimekkoftesi1 İlkini 39+3’te doğurmuştum, normal doğum beklerken ani bi sezaryen olmuştu. İkincisi kısmetse 38+3te falan olacak
Bet1 Gizerkav ilki 34+0 da aniden gelişti makat pozisyon olduğu için sezeryana aldılar. Şu an 25 haftalık hamileyim bakalım 38+0 i istiyorum ben erken gelmezse
Tgcmrt48 Gizerkav oğlum da 39+6 da kordon dolanması ile sezeryan oldum şimdi 20+3 gebeyim 38. Haftamda alacağını söyledi 🌸