Semra-gulec bana da lekelenmeyle gitmiştim. Misafir gelmişti memleketten çok yorulmuştum dedim. Ne diye geliyorlar diye ciddi ciddi terslemişti. Bi de rahmin kalp şeklinde dedi. Dedim evet ama rahim girişinde olduğu için sıkıntı olmazmış öyle demişti doktorum ben de aldırmadım dedim. İlk bebeğim de sıkıntısız normal kilosunda doğdu dedim. Sonra neden öyle söylediniz bir sıkıntı olur mu ki ne düşünüyorsunuz dedim. Yok doktorun öyle söylemiş ya ilkinde sıkıntı olmaz diye dedi ama tavırla böyle bariz bir tavır. Bi de bel ağrım için parol iç günlük ddi. Ben de öyle dayanamayacağım bir ağrı değil dedim. Ya Allah Allah parola neden bu kadar ön yargılısınız anlamıyorum ki kasılman olmasın kanama yaşama diye diyorum dedi. Ben nereden bileyim ağrı için iç diyor sandım bende. Benim de o son gidişim oldu. Zaten üç hastayı birden içeri alıyordu. İçerde bile çok bekliyordum. Şimdi Tahir hocaya başladık da hem çok keyifli geçiyor hem de çok ilgili. Öncesinde nasılsınız ne var ne yok diye soruyor. Ultrasonda uzun uzun bakıyor ve çok pozitif. İlçedeyim her an gidemiyorum acil bişey olsa Instagram’dan soruyorum hemen dönüş yapıyor. Çok mutluyum. Yaşam hastanesinden vazgeçmek istemiyordum zaten