minikmucizeemaak handenur52 Eğer şehir içinde olsa kontrole giderdim hazır bedavayken, ama araba mesafesi malesef gidemiyorum da
Hasret5506 handenur52 çok yeni sanirrim bende ilk öğrendiğim zaman 17.3 dü cuma ögrenmistim cumartesi gittim 39.7 ye çıkmıştı Çarşamba günü kontrolüm var 👼🥰🐣
minikmucizeemaak handenur52 Çok şükür çok güzel bir duygu Rabbim istiyen herkese yaşatsın sağlıkla kavuşalım 🤲🏻❤️
Aryemuss Benim de yeni ama ultrasona göre 8 haftadayim son adete göre 10 kafam karışık bu hafta doktora tekrar gideceğim.. umarım tatmin edici bir cevap alabilirim
handenur52 minikmucizeemaak Amin canım benim çok şükür rabbime isteyen herkese nasip etsin inşallah 🧿🧿🙏🙏❤️❤️
minikmucizeemaak handenur52 Güzel canım çok şükür ara ara hafif ağrılarım oluyor akıntı daha hafif, miğde bulantısı için ilaca başladık gece yatmadan içiyorum akşam 8 9 a kadar rahatım sonra bir tık bulanıyor doktor gününü sayıyorum 🤲🏻 öyle senin
ozicevik Merhaba hanımlar, konu başlığını görünce ben de dahil olayım istedim 😊 ben de adet gecikmemden 1 hafta sonra test yaptım beta 2300 çıktı şimdi 8 haftalığım. Kalp atışlarını da duyduk geçen hafta çok şükür 😊
handenur52 minikmucizeemaak benimde arada ağrım oluyor midem bulanıyor ama kuru mide bulantısı çok kötü keşke kussam da rahatlasam diyorum ya