BehiyeGrel Selammm 🌸 Yeni doğan seti almayı düşünenler alanlardan alıp memnun kalanlardan fikir almak istiyorum ? Ne alınabilir malum çeşit çok fazla ? Uni baby Mustela Sebamed Babyme Chicco gibi ürünlerden memnun kalanlar yazarsa çok sevinirim 😇
Evremanne BehiyeGrel uni babyninkini almıştım babymalldan bana en mantıklısı o gelmişti hem içerik hoşuma gitti hem çantası
ozgeya BehiyeGrel ben mustela’nınkini aldım ve kullanıyoruz.çok memnun kaldık. Özellikle şampuanında konak önleyici olması çok iyi oldu,bebeğim 51 günlük oldu hala konak problemi yaşamadık.
Kumral60 BehiyeGrel canim bunlarin icinde icerigi dogal olan tek mustela ama ben bubchen tercih etcem fiyat olarak daha uygun ve iceriigi doğal.
BehiyeGrel Kumral60 mustela eczanelerde yok bana da öyle internetten almak mantıklı gelmiyor ten bu hassas çocuğum kullanacak güvenemiyorum yani ..
Kumral60 BehiyeGrel canim dermoeczanem. Recetem gibi sitelerde var karistirmadiysam isimlerini ama bildiğin sitelerden alabilirsin. Diger dedigim e bebek te mevcut bu arada. Birde diger yazdiklarinin icinde kimyasallar var bebegin icin uygun olmaz karar senin.🤗
CansuOztomurcuk BehiyeGrel Ben bulunduğum şehirde bi avm’nin eczanesinden aldım Mustela ürünlerini. Bence internette bulunduğunuz şehirde Mustela satış noktaları diye yazarsanız hangi eczanelerde olduğu çıkıyor genelde.
Kumral60 BehiyeGrel evet canim icinde hic kimyasal yok bebek cildi icin uygun instagramda muhendisoglu var hepsini inceliyor tek tek orada baska markada var ben listemi ordan yaptim bir bak istersen.