Hilalrumturk Hilalarikan artık hissedersin canım yavaş yavaş ilk de biraz geç hissediliyo benim 2. Bu 12 haftalikti hissettiğimde 😀😂ilkini 18 falandı endiseledniginde sağlık ocağına da gidebilirsin kalp atışını dinletirler sana
miniyo Hilalarikan Ayda 1 kez gidiyorum ben de , 21. Hafta da hissetmeye başladım bazıları geç hissediyor belki sizde de öyle olacaktır . 14. Hafta hissetmek için erken biraz
Azeriqizi Hilalarikan canim simdi hiss ütmen mumkunsuz zaten en erken 16sa hiss edersin ben 16da hiss etdim ablam ikinci hamileligi olmasina ragçen 21de hiss etdi .14de hiss etmen mumkunsuz bisey.endiselenecek bisey yok.rahat ol .
Beyza44 Hilalarikan suan 30 haftalık olduk şimdiye kadar ayda 1 gittim ctesi günü kontrolde 2 haftada 1 gelmeye başla dedi doktorumuz bundan sonra öyle gideriz 💐 hissetmek için de küçük gibi ben her iki bebeğimi de 20.haftalarinda hissettim ❣
TubaEraslan Hilalarikan 18 de hissettim . 19 20 de çok az ama 22 drn sonra kuduruk oldu bnmki 🥰şusn 35 im ve tek durduğu an babası elini karnıma koyunca 🙈