Cnsadl melike098 Bende aynıyım haftamızda aynı sizinle vücut doğuma hazırlıyor artık kendini sanırım bugün randevu günümz doktora gittiğimde anlatacağım bakalım durumları ne diyecek
Ozlemiskndr melike098 ben 39 haftalığım 1 haftadır öyle ama ağrılar normal dedi doktor sancı olmadı lazım dedi
Saziye58 melike098 ağırlaştık canım bende 33 haftaligim adet sancı vurur gibi belime vuruyor korkmuyi değilim normal doğum böylemi oluyor acaba diyirum
Cnsadl melike098 Gayet normal dedi düşündüğüm gibi vücut artık kendini hazırlıyormuş keyfi yerinde artık tamamen ona kalmış bir şey gelmesi dedi endişe edilebilcek bir şey değil heran hazırlıklı olmakta fayda var tabiki dedi hayırlısı artık bekliyoruz🫶
123hh Ozlemiskndr başka belirtiniz var mı acaba bende 39 haftalığım adet sancısı gibi geliyor ama geçiyor düzenli bişey yok
melike098 Saziye58 bende ikimci dogumum ama ilkinde hic ağrım olmadı suni sancıyla dogurmustum onun icin bilmiyorum kendi sancimiz nasil oluyor
melike098 Cnsadl anladım canım teşekkürler bakalim artik ne Zaman gelirseler saglikla kucağımıza alalim