Bkmcnkr Benimde ilk gebeliğim olacak son 15 günüm falan.. ama ikisini de yatılı istemediğimi belirttim. Gündüz gelmek isteyen gelir. Ama evin içinde sürekli annemde , kayınvalidem de olsa biri olunca ben darlarım kendimi biliyorum.
mnli aysegul_46 eşiniz çalışmıyor mu 5 gün diye biliyorum babalık izni sezeryanda 2 günü hastahanede geçiyor 3 gün kalıyor ben ilk hafta duştan çıkınca kendim giyinememiştim bile eğilip kıyafetimi geçiremiyordum bacağımdan gelen giden de oluyor mutlaka birinin onlara da hizmet etmesi gerekiyor ikramdır temizliktir eşiniz bebeğe yardımcı olsa bile uykusuz kalacak diğer işler için biri mutlaka lazım bence
mercimekkoftesi1 aysegul_46 eşinin yanında olması çok güzel ama onunda yetemeyeceği yerler olabiliyor. Bişey lazım olduğunda evden çıkması gerektiğinde yalnız kalman sıkıntı olabilir. Bi de anneler çok daha tecrübeli oluyor.
mercimekkoftesi1 Bnm annem 2 buçuk ay falan kalmıştı. Hem bebeğime hem bana baktı 🥹 sezaryen olmuştum eğilip kalkamıyordum ilk günler o yüzden kanamam akmış temizleyememişim doğru düzgün bacaklarım kan olmuştu annem sağolsun temizlemişti her yerimi 🥲 sürekli sütüm çoğalsın diye bitki çayları demlemişti. Yemeğimi yapıp misafirlerimi ağırladı. Off yazınca bu kadının hakkını nasıl ödicem diye düşünmeye başladım 🥹 kısmetse 10 güne ikinci bebeğimi sezaryenle doğurcam yine gelecek şimdiden kompostolar yapmaya başlamış 🥹