Yagmurbasak16 Kızlar 10+3 günlük hamileyim prilam kullanıyorum günde 2 tane ama bazen etkisi olmuyor gibi başka ne yapabilirim mide bulantımın azalması için ?
Matmazelbebi Yagmurbasak16 Beyaz tuzlu küçük nohut Leblebi Kuruyemişçiden çok faydasını gören arkadaşım var çantasında gezdiriyordu bende tükettim ❤️
Yazmelegi_ Yagmurbasak16 ilk zamanlar 4 tane kullandım ben öyle etki etmişti bende de bide haşlanmış patates ile yesil elma deneyn
2309 Yagmurbasak16 ben günde 4 tane atardım ama hiç fayda etmezdi başka haplar kullandım onlarda fayda etmedi ilk 4 ay kustum 6 kilo verdim 4 buçuk ayin sonunda yemek yemeye başlayabildim.
Yncae Yagmurbasak16 Ne yaptıysam fayda etmedi her gün aynı saatlerde geliyor bulantı, 13+6 dayım hala devam
Yagmurbasak16 Yazmelegi_ ikisinide yiyorum aynı canım geçen gün boyu 2 kase haşlanmış patates yedim hicbirsey yiyemiyorum
Alif63 Ben de öyleyim canım inan ki kusmaktan ölüyorum fayda etmiyor bazen ediyir bazen etmiyor ettiğinde de yediğim şeyler saman gibi tatsiz😔😳
Sumyduman Yagmurbasak16 maalesef kesen de anlık kesiyor bende öyleydi yani. Hala da bulandığında bastırsın diye bir şeyler yiyorum daha çok bulanıyor. Ağzımın tadı da çok kötü 18 e gireceğiz neredeyse düzelmedi gitti
Twobabysmom Yagmurbasak16 2 tane mi ilk hamileliğimde gece yatmadan önce 3 tane öğlen de 1 tane yutuyordum 7.ayıma kadar kullandım kusmaktan ilk 3 ay 8 kilo vermiştim sürekli hastanelik oluyordum şuan 2. Hamileliğim çok şükür kusma oluyor ama birincisi gibi öldürmüyor