Ecemsuakpolat_ ftm_20 ben de 33 haftalığım her gece ayaktayım gece uyumayı özlemiş durumdayım allah sabır versin belki de doğum aonrqsı için hazırlıktır 🤦♀️
ipekmom_ ftm_20 öneri doğurmak dicem ama ondan sonrada uyku uyuyamicaz 😂 bende aynı durumdayım. Geceleri 2-3saat anca uyuyabiliyorum sonra sabah olsun diye bekliyorum..
kvrcknrs Ben de öyleyim 2 aydır geceleri hiç uyumuyorum güneş doğuyor öyle uyuyorum o da bi kaç saat 😑 24 hftalığım 🥺
Rabia04_09 ftm_20 Neyden kaynaklı uyuyamıyorsunuz? Bende 32 haftalığım ve haftalardır bende de uyku 0. Bel bacak ağrısı, nefes darlığı, sürekli aynı tarafa yattığım için kalça ağrısı, mide yanması vs vs benide bunlar uyutmuyor
Alimenur ftm_20 maalesef bende uyuyamıyprum uykum olduğu halde dönüp duruyorum ve adrık iyice sinirlerim bozulmaya başladı fözlerim şişiyo yinede geceleri uyuyamıyorum eskiden kafamı koyduğumda tak diye giderdim şimdi aradan 5 6 saat geçmesi lazım😩 28+3üm bu arada
tosimosi Uyuyamayanlar olarak buradayız herhalde :D saat başı alarm kurmuş gibiyim Tuvalete gitmekten artık yıldım resmen, birde yataktan kalıp oturmak çok zor sürekli tuvalete gitmeye çalışınca yoruluyorum valla Benim gebelik öncesinden beri reflüm var cozuttu iyice oda :D evde kendimden geçmiş halde dolaşıyorum resmen 9 gün sonra doğum gerçekleşecek inşallah sabır çekiyorum ne yapayım ahhaha Tam 38+0 olduğunda sezaryen olacağım Makat geliş+tansiyon şekerden dolayı