1234567890asd Doğuma çok az kaldı hatta eli kulağında gibi ama çok korkuyorum 😔 sürekli açılma var mı diye alttan muayene yapıyorlar yaa sinir oluyorum kolay açılma olması için ne yapmam lazım fikirleriniz paylaşırsanız çok sevinirim
K-- 1234567890asd sağlıcakla alın kucağınıza insalllah merdiven inip çıkın bol hareket. Yürüyüş korkmayın sadece doğacak ve kucağınıza alacaksınız bunu düşünün geçmeyecek birrsey olsa o kadar kadın yaparmiydi diye düşünün Allah yardımcınız olsun bir avazda inşallah 🙏🏻🥰
Snglhfs 1234567890asd kac gun var ve neden alttan bakıp duruyolar bu ikinci doğumum olucak inşllh kimse bakmıyo bna
kuzeycikkk 1234567890asd hareket edebildiğin kadar et sürekli evi süpür sil eğil kalk merdiven in çık esneme hareketleri yap aşırı aktif ol yani hep öyle diyorlar ben de son haftama yaklaştığımda bunları yapacağım
tugcee0 1234567890asd instagramda simge duman kara var onun videolarını izleyin arkadaşım onun videolarını izleyip doğurdu size de yardımcı olur belki
1234567890asd Snglhfs son 15 gün açılma var mı diye kontrol ediyorlar istemiyorum kısaca 😔 birinin altına parmak atması ne kadar kötü bir şey
Snglhfs 1234567890asd ilk kez duyuyorum sancı faln olmadan alttan acıklığa bakılmasını dediğim gibi ilk hamileliğimde de bu hamileliğimde de hiç bakılmadı bnmde son 10 gün sadece ultrason nst bakıp yolluyolr özele mi gdiyorsunuz bn devlete gdıyorum
1234567890asd kuzeycikkk kick boks yapıyordum gebe kalınca bırakmadım ama antremanlar katılıyorum esneme hareketleri vb ama acılma yok
RuyaKuzey2534 Snglhfs Devlet yapmaz alttan muaneye hemen. 40 41 e kadar uzatır. Özel 37 den sonra bakmaya başlar.