Gls09 Kızlar merhaba, eşimin sperm kalitesi düşük çıktı promenk diye ilaç yazdı doktor 3 aylık eşlerinizden bu ilacı kullanıp fayda gören oldumu acaba ?
OnlyBaby Gls09 ilacı bilmiyorum ama keçiboynuzu pekmezi yedirin eşinize düzenli olarak geçen okudum forumda etkili olmuş
Elif2143 Gls09 aynı sorun bızdede var canım kızların tavsıyesıyle bu ılaca ek olarak kabak cekırdegı muz cevız Kecıboynuzu pekmezi/ özü polen hepsını kullanıyoruz
Gls09 OnlyBaby eşimde şeker hastalığı var insülin kullanıyor o yüzden yedirmiyorum öyle şeyleri ne yedirebilirim bilmiyorum
Gls09 Sevgi56 +4 ileri hareketli sperm sayısı biraz düşük çıkmıştı onun için ilacı verdi toz gibi onu kullanıyor biticek o ilaçta bu ayın sonunda kontrolü var inşallah fayda etmiştir yoksa ameliyat 😟
Gls09 Birmavianne__ onu da çok duydum ama şekeri olduğu için veremedim doktora bi sorayım yarın gidicez teşekkür ederim 🙏🏻
Elizo Gls09 kaç kişi amelıyat oldu hiç faydasını duymadım boşuna eşinizi ameliyat ettirmeyin imkanınız varsa direk tüp beke yaptırın bahceşehir mi neydı istanbul Cem bahçeçimi kaç tanıdığım orada hamile kaldı İstanbul yer
Gls09 Elizo bu ay sonu kontrolü var bakalım inşallah sonuçları iyi çıkar ameliyatı da olanların yorumunu okumuştum herkes ameliyat olduktan sonra gebe kaldığını yazmış kafam karıştı 😟
Elif2143 Gls09 hergun promenk kullanıuor. Muz hazırlıyorum bıtter çikolata yedırıyorum. Kecıboynuzu özü pekmezi arı polenı aldık onlarıda yıyor.