OnlyBaby Arkadaşlar ben yarın aynı doktora gidicem bana ilk zamanlar folidays yazmıştı hiç kullanmadım. Muhtemelen şimdide aynı folik asidi yazdıracak bunu kullanıp hamile kalanlar var mı
Dfn_1303 OnlyBaby 16 haziranda doktora gittim. Adet düzensizliği şikayeti ve bebek istediğimiz için. Adet söktürücüden sonra kullanmaya başladım. Son adet tarihim 1 Temmuz du. 5 temmuzda kullanmaya başladım . 16 ağustosta 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim. 😀 kullanılması gereken bişey. Hamileliğin 16 haftasına kadar da kullanılması gerekiyor
MelodyFairy OnlyBaby doktorum bana inofolic verdi onu kullanıyorum 20 lik kapsül ve yarın son tekrar almayı düşünüyorum 😌ben daha öncede vifolic kullanmıştım işe yaramadı bu ay çok umutluyum . Ovulasyon da pik te gördüm
Anneyim84 Canım ben hamile kaldıktan sonra ilk randevumda doktorum verdi kullandım bi süre . Ama hamilelik öncesinde devletin ilacı olan folik asit kullandım .
Nurcanpehlivan 6 haftalık hamileyim bana da verdi devlet karşılamıyor folik asit ve vitamin miş 155₺ aldım
Dfn_1303 OnlyBaby Evet kesinlikle öyle. Gebelik için başka bir rahatsızlığınız yoksa ilk aydan hamile kalan çok kişi var 😂 şimdi doğumu bekliyoruz 19 günümüz kaldı. Bayramın ilk günü tahmini doğum tarihi. Bayram şekeri gibi gelecek oğluşşş 😂
OnlyBaby Dfn_1303 valla inşallah yoktur bi rahatsızlığım bakıcaz, hormon testlerini adetin üçüncü günümü yaptırıyolar
Dfn_1303 OnlyBaby hormonu bilmiyorum ama ben gittiğimde smear için örnek aldılar. Gebelik var mı diye kana baktılar. Smear temiz çıktı kanda Gebelik çıkmayınca adet söktürücü ve folik asit verdi. Adet bitiminde kullanmaya başladım. Bir iki ay kullan eğer gebelik oluşmazsa eşinden sperm testi isteyeceğim dedi. Öyle bir duruma gerek kalmamıştı .
cancik Folik asitin gebe kalma üzerinde hiç bir etkisi yok , gebelik oluşunca embriyoda nöral tüp defektini engellemek için kullanıyoruz