egesmommy 123esr_ 34. Haftadan bildiriyorum dün gece 1 buçukla 3 arasında beşten fazla tuvalete kalkmışımdır kafayı yemek üzereyim bi kaç gündür 😂😂
Semanur0902 123esr_ ben bazen o kadar sıkılıyorum ki devamlı gitmekten, altıma işemeyi bile düşündüm😂😂
bitterciko 123esr_ of bu ben ya . Gündüz bu kadar değil ama dün kocam sana portatif yatak alalım orda kal dedi bana 😂
123esr_ egesmommy güldüğüme bakma çok sinir bozucu bir şey bi uyanıyorum az daha uyanmasam yatağa yapacakmışım gibi karnım ağrıyor koştur koştur gidiyorum yarım saatte 2 defa kalkıyorum oysa 25 dk önce gitmiştim zaten uyku yalan oldu:(
123esr_ egesmommy gece mesaim 1 de 1 buçukta 3 te 5 te 6 buçuk 8 de vs vs bence bebiş gelmeden alışıyoruz uyanmaya uyumamaya
egesmommy 123esr_ öyle haklısın ki çok sinir bozucu gidincede bişeyde çıkmıyor o daha sinir bozucu uyku gidiyo bazen nefesimi öyle kesiyor ki uykudan sıçrayarak uyanıyorum geçici bir süreç diye kendimi avutuyorum 🤷🏻♀️
egesmommy 123esr_ benimkide öyle uyumadan eşime hrp başladı bizim mesai diyorum hatta kendimle dalga geçiyorum 😂 doğmadan alıştırıyorlar bizi bebişler
tugcedoganay1 @123esr_ 26.haftdayım afedersiniz istifra ederken öksürürken ve hapşururken altıma kaçırıyorum geceleri uyku yok zaten😂😂
Benma @tugcedoganay1 ay bende 25 haftalık gebeyim bende günde 1 litre anca su icebiliyorum ama çok tuvalette gidiyorum anlamadım idrar kacirma gibi olayın varmı
dilay_06 123esr_ 25 haftalığım 5 dk arayla 2 kere tuvalete gittim az önce saatte yatım saatte bir olanları saymıyorum
123esr_ dilay_06 bunu bende yaşıyorum ayakta daha oturmadan ne ara bi daha geliyor enfeksiyon sanıyordum hamişlerde hep aynı durummuş çiş durumu😅