mucizemizibekliyoruzz Tgbylmz valla gece falan olsa anlamazdım belkide bizim zıpır oğlan löpp diye saldı kendini aşağı bi anda 😄
mucizemizibekliyoruzz Tgbylmz ne bileyim ya bende de tık yok 😄 Sırt ve bel ağrısı var da ağırlıktan o da artık çok ağrı yapıyor
Elifela mucizemizibekliyoruzz O kadar yani hissediliyormu benimki kanala girmiş ama karnım bana göre aynı gören biraz inmiş diyor sağlıklı olsunlar da başka ne isteyelim
Elifela mucizemizibekliyoruzz Hep sancım oluyor canım ondan çok ağrım oldu anlamadım bn indiğini sadece artık önce ayağımı üst üste atıyordum şimdi atamıyorum ayaklarımı birleştirdimmi göbeğime değiyor
Busratye mucizemizibekliyoruzz bunlar bana çok zor geliyor çömelmeyi yarıda kesmek tam çömelsek kalksak falan oda squat olmaz mı
mucizemizibekliyoruzz Busratye bana squat hareketlerini yap dedi işte doktorum bu fotoğraftakileri. Başka bilmiyorum
Papatyali mucizemizibekliyoruzz 38.haftaya girdik çatı muayenesi oldum 4cm açılma var kanala girmiş sancın da var düzensiz istersen akşam yatışını yapalım suni verelim dedi bn kabul etmedim kabul etsemiydim acaba ayy çok heyecanlı hiç beklemiyodum 🙄🤭🤭🙄
Papatyali mucizemizibekliyoruzz ciddi ciddi doğurcam galiba ya açılma da var deyince iyice heyecan bastı 🤭
mucizemizibekliyoruzz Papatyali bir kaç güne kendiliğinden gelir muhtemelen. Olmadı suni sancı. Öyle ya da böyle normal doğum ne güzel 🙏🏻
Hayalvemasal00 mucizemizibekliyoruzz canim merhaba. Ben aralik annesiyim. 35 haftaligim ve bnde gece cok baski hissediyorum. Rahmimden cikacakmis gibi oluyor.
mucizemizibekliyoruzz Hayalvemasal00 doktorunuz vajinal muayene yapıyormu? Sıkıntılı haftaları geçmişsiniz zaten ya hayırlısı
Papatyali mucizemizibekliyoruzz yaa inşallah herşey yolunda gider Allah’ım hepimize kolay doğum nasip etsin ♥️
Hayalvemasal00 mucizemizibekliyoruzz hayir canim hic yapmiyor alttan muayene. Nstye baglayip orda bakti açıklığın olmadigina. Ama ara ara agriyor rahmim tuvalete oturunca acilma gibi bisey hissediyorum.