mucizemizibekliyoruzz Ayseoztrk inşallah girer kanala ya. Bugün bi tanıdığımızın günü doldu bebeği kanala girmesi diye mecburi sezaryen oldu
mucizemizibekliyoruzz Hafizeipek yok hiçbir şey olmadı o an. Ondan sonra ara ara vajinamda iğne batması gibi bişey hissettim meğer kanala inmeye çalışıyormuş. Doktorum öyle dedi 😄
mucizemizibekliyoruzz Duce dün arkadaşımında 40+1 böyleydi durumu. Bebekte doğum pozisyonunda değildi sunide veremediler sezaryenle doğum yaptı
mucizemizibekliyoruzz Duce bebek doğum pozisyonundaysa squat hareketlerini yapabilirsin. Ama 40. Haftadan sonra bebeğin kakasını yapma ihtimali 3 katına çıkıyor bilgilendirdiler sizi dimi?
Htc123 mucizemizibekliyoruzz 39+2 olduk gelen Yok adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum karın ve bel bölgemde birde alt bölgem bir haftadır çok ağrıyor yürürürken sünnet çocucuğu gibi oldum resmen🙄🙄
mucizemizibekliyoruzz Htc123 squat hareketlerini yapabilirsin açılma olması için. Bebek doğum pozisyonundamı?
Ecrindemet mucizemizibekliyoruzz hem belimden hem kasiklarimdan ciddi bir agri hissettim.Bebek de bu arada kasiliyor.Fena biseydi.Aha dedim geliyor 🤣2 saat surdu sonra gecti.
Htc123 mucizemizibekliyoruzz 2 cm açılmam vardı canım Pazartesi günü bakılmıştı hatta 3 4 cm olsaydı Doğuma alırdım seni dedi Doğum pozisyonunda
Duce mucizemizibekliyoruzz evet canim yapiyorum ama acilma yok musaitsin normal dogum icin sadece dedi 3 kere cati muaynesi oldum . Merdiven inip cikiyorum squat yapiyorum yuruyus yapiyorum ama sonuc elde edemedim her insan farkli demekki 🤧🤔