nuranumut Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim akşamsa. Beri sancım var ve sanki adet olacakmışım gibi , ve halsizlik var ne yapmam gerekiyor doktora gitsem mi acile bilmiyorum başına gelen var mi acaba cevaplarsanız sevinirim
Selisscee nuranumut adet sancısı gibi sanmıştım Bi kaç gün ufak çok ufak ama geçmeyen meğerse sanciymis onlar her türlü acile gidin Bi baksınlar
egesmommy nuranumut sıcak bi duş alabilirsin banada oluyor sıcak duş alıp dinlenince geçiyor 34. Haftadayım 🤗
Rrabia00 nuranumut karnına bıçak saplanır gibi oluyor mu bir de bebegin hareketlerini hissediyor musun. Birebir ayni durumu yasiyorum bende ek bunlar var ve korkuyorum biraz. Acaba normal mi merak ettim
nuranumut Selisscee canım nasıl tarif edeyim ağrı karın ağrısı mi kasık ağrısımı anlayamıyorum ama beni halsiz düşürüyor akşamdan beri böyleyim
egesmommy nuranumut eğer bu şekilde geçmezse doktora git canım önerilen bu şekilde oluyor genelde bende kasılma bebeğin toplanması gibi durumlarda oluyor duş alıp uzanınca toparlıyorum dinlen inşallah geçer 🙏🏻
nuranumut egesmommy sağol canım önerilerin için aslında sıcak tutuyorum hep kendimi ama bugün akşam yemekteyken birden bire başladı ishal de oluyorum insan korkuyor
nuranumut Rrabia00 hissediyorum maşallah bebeğim. Hareketli yok sadece adet olacağım gibi ağrı yapıyor bende korkuyorum Allah korusun inşallah 🙏