Aysunh Glcnhsyn eşlerimiz in ismi aynı Hüseyin bende erkek cocupum için eşimin ismine uygun arıyorum halen bulamadık
Elfsglm Ay erkek olursa çocum muhtemel isimlerimiz var değerlendiricez 😂 mesela alparslan,alp tuğra, alp kağan,göktürk,gökay,yiğithan gibi gibi 🤷🏻♀️ Bunlardan biri olucak erkek olursa bakalım 😍😍
Ecece Elfsglm ya merhaba hemşire olduğunuzu duyunca sormak istedim şuan 4 haftalık hamileyim doktora gitme imkanım Yok şuan folik asit olarak imom kullansam olurmu acaba ?
Aysunh Glcnhsyn çok uyumlu çok güzel lakin sülalede o kadar hasan olduğu için biz malesef f koymuyoruz başka da gelmiyor aklıma kaç haftalık oldun sen
Bebebebe FHKK benim babamın ismi hüseyin Bende hüseyin kenan koyucaktım. Sonradan babamın yanında çocuğa hüseyin mi dicem diye çok düşündüm diyemem diye vazgeçtim 🙄
hunilimom biz daha ogerenemedik ama erkek olursa yavuz duhan veya alperen miraç bide ertuğrul var eşimin aklında 🌝🌝
Elfsglm Ecece merhaba🤗 imom duymamıştım inanınki Ama baktım şimdi içinde 400mcg folik asit varmış zaten günlük almamız gereken 400mcg folik asiti karşılıyor.doktora gidene kadar kullanabilirsin canım hayırlı olsun bu arada😘😍😍
Ecece Elfsglm çok teşekkür ederim çok Tatlısınız💕 sizinde hayırlı olsun hepimiz bebişimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah🙏🏻🙏🏻 İçimi rahatlattınız