Ecem95 Sevilayms baby me granül kullandım inanılmaz mis gibi pudra kokuyor yumusacık yapıyor camasırları 🥰
Fedoraxn Tusemciiim onu bende gördüm hem çok uygun hem içeriği temizmiş siz memnun kaldınız mı ve sadece deterjanını mı kullandınız
Sevilayms theAna Granül için makıneyi tıkıyor dıyorlar, leke cıkarıcılığı iyimiydi birde tortu bırakmaması için sulandırıp mı kullandınız acaba
theAna Sevilayms hayır direkt kullandım ben kalıntı yaşamadım. Lekeler olduğu zaman öncesinde beyaz kalıp sabunla yıkayıp öyle atıyorum makinaya öyle güzel yıkanıyor ama tek kullanımda çok etki etmiyor lekelere ön yıkama şart🙏🏻
Tusemciiim Fedoraxn Ben setini Komple aldım, çamaşır deterjanı Yumuşatıcısı Biberon temizliyici, Şampuan vücut jeli daha uyguna geldi. Çevremden duyduğum en organik ürünler katkı maddesiz miiis gibi 🤌🏻
theAna Turna44 evet bayadır var. omoyu sevdiğim için kullanıyorum ama bebekken tercih etmedim büyüyünce kullandım.
Sevilayms Ecem95 Granül için makıneyi tıkıyor diyorlar öyle mi sulandırıp mı kullandınız. Yada camasırdan arınmıyor mus ekstra durulama mı yapıyorsunuz
Ecem95 Sevilayms hayır direkt üstünde yazdığı gibi kullandım anmemde de esyaları yıkandı onda da tıkanma vs olmadı durumalayada gerek yok zaten ona göre yapıyorlar içeriği de temiz mis gibi de kokuyor 🥰
Sevilayms 💖Kızlar bende içerik olarak granül sabuna biraz daha yakınım ,Ama makıneyı tıkıyormus sulandırıp mı kullanıyorsunuz? Birde tortu bırakıyormus ekstra durulamada bıle gecmıyor dıyenlerı gordum . Son olarak Leke cıkarma da iyi mi ? Akstra çamasır sodası kullanıyor musunuz. @cokkasmabeabi @merve343535 @Seda-das01 @paradise1509 @EdaOnurB @Busraerkr
paradise1509 Sevilayms 4.bebeğim olacak inşallah ve bu zamana kadar kullandım hiç bir şekilde tıkanma vs olmadı, lekelileri direk atmiyorum zaten önce beyaz sabunla sıcak suda bekletip sonra çitileyip makineye atıyorum.. Leke konusunda tek başına hiç kullanmadım
Busraerkr Sevilayms bebeğimin ilk kıyafetlerini dalin sıvı deterjanla yıkadım henüz granülü kullanmadım ama tıkayacağını düşünmüyorum beyaz sabun rendeleyip kullanan çok insan gördüm birde bu deterjan formu olduğu için sıkıntı yaratmayacağının kanaatindeyim
cokkasmabeabi Sevilayms çok yoğun koymazsan tortu bırakmıyor senelerce kullandım ben. Sulandırmadsn direkt koydum. Ekstra şu an için gerek yok ama ek gıda döneminde oluyor o da temiz içerikli bütün deterjanlar için gecerli
Seda-das01 Sevilayms ben sipariş verdim daha kullanamadım gelmedi henüz ama herkes granül sabunu önerdi
prematureannesi_ Sevilayms baby me aldım ben güzel geldi. Şuan kendi deterjanımıza döndük aynı yıkıyorum.