Gulsahcaa07 Gasvin duo şurubu hamileyken almıştım ama kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum ve midem yanması çekiyorum bir kaç gündür internette araştırdığımda hamileler için uygun değil diye okudum kullananlar var mı
Yenibirannee Gulsahcaa07 ben kac sise bitirdiğimi bilmiyorum.. cok kullandim yani doktorumun tavsiyesiyle bir sorun yasamadim cok sukur gebelikte kullaniliyor yani 🥰 birde salatalik rahatlatiyordu beni biraz soguk sogukk
miray_85 Gulsahcaa07 bende kullaniyorum aynisinda bir sorun teskil etmiyor gunde 5 _6 defa kullananları bile duydum diyebilirim😎
Yagmure Gulsahcaa07 onu değilde rennie duo kullanıyorum 4. Şişe bitti daha 15+3teyim. Yoğurt ve dondurma da biraz hafifletiyor ama hep kısa süreli çözümler tabi. O da gebelikte kullanılıyor diye biliyorum. Çok kötüyse iç yapacak bişey yok canım
Gulsahcaa07 Teşekkür ederim bi tedirgin oldum ilk aylarımda bi iki kez kullandım diye hatırladım şimdi de tavsiye edilmiyor diye okuyuncaya telaş yaptım
AlazEge Merhaba 🥰 oğlum da son aylarımda kaç şişe bitirdim hatırlamıyorum o o olmadan asla yatamıyordum bile gönül rahatlığıyla içebilirsiniz ❤️