Semaazz Minigininannesi sütlacım 15 haftalık teyzesi küheylan da diyebilirsin kendisine eşim sanki bana küheylan doğuracaksın diyip duruyor çünkü 😂😂😂
Handeak Müslin örtü ya da pike alacaklara tavsiyem trendyoldan aldım bende 6 tane 75×75 3 tane de 120×120 olanlardan herkes en çok örtüler işine yarayacak dedi çokta güzel geldiler tavsiye ederim. [https://ty.gl/x8l63c00i2](https://)
Handeak Doğum haziran sonu gibi olacak bende zıbınları ve alt üst takımları fazla fazla aldım. Terleyecek , altına geçecek, yıkanacak falan derken ↉ 3/6 olarak aldım.
Semaazz Handeak ben daha küçük diye indirim de zıbın vardı onları aldım alt falan hiç almadım. Kaç haftalık bebişiniz acaba 😊❤❤
Oznurdediler Valla benim de kafam çok karışık ama yorumları okuyunca daha çok karıştı:)) tahmini doğum ağustos ilk haftası gözüküyor. Özellikle üst üste 3 bebek doğurmuş bir arkadaşım var. O dedi ki yazın sıcağında bebek hicbirsey giymez hicbirsey alma sadece atlet ve muslin yeter dedi ilk başlar için sakın yeni doğan alma dedi. 6 tane yenidogan zibin aldım ebebekten bende. Sonra içime sinmedi 3 tane yenidogan tulum 2 tane de hastahane çıkışı aldım biri 11li biri 5li fazla oldu dediler ama ben giyilir dedim. 3_6 ve 9_12 olarak da uc beş zibin pijama falan aldık sadece okadar. Gerçekten çok karmaşık bilemedim yine 🤣
Kubra6638 Oznurdediler benımde agustos gibi dogum ama ne alacagımı bılmıyorum dedıgınız gibi kafam yorumlardan sonra dahada cok karıstı kararsızlıgımdan henüz hiç bi şey alamadım ☺️☺️
YaseminCanCicek21 Semaazz kız 9 ay nedir 😂😂 ben 2adet hastahane çıkışı aldım bir kaç tane 3-6 aylık zıbın aldım 0-3 ayla 3-6 ay arasında 10 cm var yanlış hatırlamıyorsam bunu sorun etmedim çünkü çok cabuk büyürler inşallah ama 9 ay nedir Alla sen 😂😂
Semaazz YaseminCanCicek21 keşke bir tek 9 ay olsa bebişim ben 1 buçuk yaş aldım ama yemin ederim çevre baskısı çok çabuk büyüyorlar diye büyük al diye baskı kurdular üzerimde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂
YaseminCanCicek21 19-85smya prematüre benekler için yapılmış olanlarından almış olabilirsin canım o bebeşler erken doğdukları için çok küçük oluyorlar oyüzden kıyafetleride mimnacık gerçi üstünde yazıyor prematüre diye🌸
esnyz14 Semaazz 9 aylık çok büyük gelir öncelikle. Ben 2-3 tane yenidoğan aldım ne olur ne olmaz. Genellikle 0-3 ay alıyorum onunda 50 cm ve 62 cm sanırım olanları var 62 tercih ediyorum. Ama max 5 adet falan almışımdır. 3-6 ayda aynı şekilde. Bebişi olan arkadaşlarım en çok zıbın almamı söylediler en çok ona ihtiyaç oluyormuş. Bence her aydan 2 3 tane de olsa alın çok büyük gelmesindense 1 2 ay kullanması iyidir diye düşünüyorum 🌼
Semaazz esnyz14 işte cm meselesi varmış ben onu bu postta öğrendim. 1.50 boyuma 74 cm bebiş doğarsa aldığım zıbınlar gelir evladıma 😂😂 ama şey birkaç küçük bişeyler alicam zaten hastane çıkışları hep küçük oluyormuş onlar da küçük olur amann büyür gider tek sağlıklı olsunlar canları sağ olsun hepimizin evlatlarının 🧿🧿🧿🥰🥰🥰🦋🦋🦋
esnyz14 Semaazz Aynen bir kaç tane alın yeni doğduğu zamanlar için sonrası zaten ihtiyaç halinde de alınır. Hahahah 74 cm zor annesi biraz 🤷🏻♀️ aynen öyle en önemlisi sağlıklı olup sağlıcakla kucağımıza almamız 🌼💕
tubimom Semaazz benim hiç annem olmadı öyle bir sevgi görmedim bide bendeki korkuyu düşünün kızımda herşey birbirine girmişti içimde sonra bir baktım herşeyi kendim yapıyorum çocuk tutmaya bile korkardım düşünün yani kendim yıkadım giydirdim çok güzel bir anne olacaksınız eminim bu düşünüp korkmaniz bile yavrunuzun nasıl şanslı olduğunu gösteriyor ❤️
Semaazz tubimom ahh bee en güzel anne sizsiniz inşallah evladınız size hep hayırlı bir evlat olur. Rabbim sizi birbirinizden ayırmasın 🤍🤍🤍🌸🌸🌸🌺🌺🌺🌺
Asyabuse Semaazz kız o kadar da değill 😂😂 çok çabuk büyüyorlar bu bi gerçek 0-3 ay 1-1.5 ay giyer. Sana tek tavsiyem olabildiğinde patiklilerden uzak dur 2-3 giydirmede ayakları kasmaya başladı giydiremedim.
Semaazz Asyabuse aa bende patikli şeylere bakıyodum hep. Üşümesin çorap sevmez belki diye ama bu aklımda bulunsun teşekkür ederim 😍😍😍😘😘🤍🤍🤍