Serpilinumudu annelibebekli neyse bu konulara girdikçe canımız yeniden yanacak biz şimdi karnımızdaki yavruları düşünelim üzülürsek onlarda hissedip üzülür ❤️
Cico_55 Kumsalaysu ne alaka benimkide böyle çıkmıştı sadece çok erken olduğu için böyle silik çıkıyor
sacmalamakizim annelibebekli Öncelikle Allah sabır versin, en zor acı evlat acısıdır bana göre, benimde 1 buçuk yaşında bir kızım var. Allah herkesin evlatlarını bağışlasın. 😢 Testte gebelik var canım hakkında hayırlısı neyse o olsun Allah gönlüne göre versin. 🤍
Yarennasal annelibebekli başınız sağolsun öncelikle çok çok üzüldüm testinizi görüncede bi yandan sevindim bence var daha silik bir şekilde olup da hamile olanlar varmış sizin ki onlardan daha belirli inşallah sağlıklıdır bana da sizin gibi nasip olur ❤️🙏🏻
Tbsra95 annelibebekli öncelikle basın sagolsun okurken kalbim sızladı sızım sızım Allah bir daha yaşatmasın var gibi kan verin yeni bebek senin ruhuna şifa olsun
Sariilayda16 annelibebekli benimde aynı böyle çıktı canım kan verdim beta 488 çoktu bence direk yarın kan ver
Ummuhanss annelibebekli Hadi hayırlısı diyelim o zaman adına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kalpatisi_ annelibebekli siz daha iyi bilirsiniz tabi ama bence ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi olur sizin için. Korkularınız var elbette böyle düşünüp beklemeniz çok doğal ama bence hemen kan verin derim. Test bozuk çıkıp ümide kapılabilirsiniz testiniz doğru çıkar ama bi kararsızlık içinde kalabilirsiniz acaba mı diye. O sebeple ne kadar erken o kadar iyi :) inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız
Ilkay08 annelibebekli Adet günümden bir gün sonra yaptım 42 cıktı beta hatta saglık ocagındakı doktor düşük oran dedı yarın yine yap ıkı katı olursa normal hamileliktir dedi ben ertesi gün degil ıkı gün sonra yine kan verdım bu sefer 100 ustunde cıkmısdı yeni oldugu zaman betada az cıkıyor
annelibebekli Ilkay08 bu belirsizliği bir kere yaşadım bir daha yaşamamak için bı kaç gün beklemek istiyorum.
sacmalamakizim Kumsalaysu Nasıl bu kadar eminsiniz? Tavsiyem bilmediğiniz konulara burnunuzu sokmayın.
Dolphin16 annelibebekli başınız sağolsun canım . Allahım size sabırlar versin . Teste bakarsak evet silik çizgi gözüküyor istersen kan ver netleşsin