Anakuzusu Merhaba annişler son 20 günümüz bebeğim 2945 kilo şu zamanda kilo alır mı ortalama 2 haftamız var her anda gelebilir. 3 küsur kilo olsun istiyorum.Cevremdekiler sürekli benim çocuk 3600 doğdu benimki şöyle bunaldım gerçekten
gk123 Anakuzusu canım benim de 37+4de tam 3000 gr dı şuan 38+2yim çarşamba sezaryenim var bakalım ne kadar çıkacak 200 aşağı veya 200 yukarı olması yanılma payı ultrasonun. bunu da hesap etmek lazım yeterki sağlıklı olsun kiloyu doğduktan sonra da alır allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🫶🏻🥰
haticey4 Anakuzusu 36 haftalıkken 3200 gr dı. En önemlisi sağlıklı olmaları kimseye kulak asmayın ağzı olan konuşuyor :))
Madameatalay Anakuzusu son haftalarda bebişler ortalama 200 -300 gram alıyor. 20 gün varsa nerdeyse 3 hafta demek en az 600 gram alır zaten.hiç bozma moralini falan. benimde etrafımda var o tiplerden. Sanki kendileri kilolu doğurdu da noldu
FatmaAselinAnnesi_60 Anakuzusu 3 kilo doğup sağlıksız olup küvezde mi kalsın bnce sağlıklı olması önemli milletle laf yarışına girersen kaybedersin. Zayıf çocuğa da kilolu çocuğa da laf ederler yeterki çene olsun.
Madameatalay Anakuzusu Tabi kii 🤗 kulaklarımızı kapatıyoruz tık modumuzu yakalıyoruz. Enn önemlisi sağlık gerisi boşş
VildanHamza Ben de aynı haftadayım. Bana da doktor yaklasık 3 kg dedi ve büyüme grafikleri ortalamanın üstünde. Çok kilolu doğması çok da iyi değil. Çevredekiler herşeyi der
Ysmnrn Anakuzusu benim de 36+ larda 2845 gr. Dr yapisi boyle cikinca buyutursun endiselenme , kilo demek iyi demek degil dedi. Ben de rahatladim.