enguzlhayalm_13 ozlemevsen Bugün doğumunuz oldu sanırım sezeryanmı oldu normalmi sümeyye hanımmı girdi doğumunuza herşeyinizle omu ilgilendi nasıldı acaba benimde bu ay içinde doğumum var bu doktora gitmelimiyim sizce ?
ozlemevsen Dün dogumum gerçeklestı Sümeyye hanım çok ilgili hepinize tavsiye edrim sezeryan doğum oldu ameliyat hanede diğer işlemleri farklı doktor hemşireler gerçekleştiriyor doğum sürecini Sümeyye hanim gerçekleştiriyor
MeltemKartal22 ozlemevsen analı babalı büyütsün inşallah 🙏 sümmeye hanımdan önce sizle ilgilenen kişiler nasıldı acaba ilgili olarak ve sancı odasında tekmi bırakıyorlar yanımızda kaç kişi kalabiliyor süreci anlatırmısınız bana da 🙏
Bsrsnckl ozlemevsen sağlıcakla güzel mutlu günleriniz olsun bebisinizle 💜 hangi işlemleri farklı doktorlar yapıyor sezeryan kesisi ve dikisini Sümeyye hanım yaptı dimi. Ayaklanma sureciniz nasıl oldu rahatmiydiniz çok çok geçmiş olsun bu arada
ozlemevsen İlgilenen kişilerde çok ilgiliydi sakinlestrmeye calisiyorlardi Epidural oldum iğneden tutüm doğum sonuna kadar konuşarak anla tarak sakinlestirerek ilerledi süreç
Sekerimseker ozlemevsen haftaya benim de sezeryan Sümeyye hanımda çok korkuyorum genel anestezi istiyorum epidıralden çok korkuyorum
enguzlhayalm_13 ozlemevsen neden sezeryan oldunuz peki sümeyye hanım normal doğum yaptırmak için son ana kadar direniyormu açılma olmasını bekliyormu ? Ben normal istiyorumda benim doktorumda o
ozlemevsen Epidural tavsiye ederim bol kahve ve suyla çözülüyor hersey dikişleri Sümeyye hanim yapıyor çok ilgili sonrasında ki sureclé ilgiliydi benim tek sorunum ilk gece gaz problemi çok sırt ağrısı yaptı bnde
Sekerimseker ozlemevsen ameliyatınız kaç dk sürdü Allah hayırlı evlat etsin Analı babalı büyütsün sizede çok geçmiş olsun
Bsrsnckl ozlemevsen sizin ilk doğum mu ikinci doğum muydu kum torbası falan kullanıldı mı benim 2. Doğumum olacak çok ağrılı geçiyor 2. Doğum diyorlar
ozlemevsen Benim ilk çocuğumda sezeryan di ituzden normal denemedim hic normalde doğumda süreç nasıl gidiyor bilmiyorum
ozlemevsen Toplam yarım saat ancak sürmüştür ameliyat 10 gibiydi aldılar beni iceriye 10.30 da bebeğim doğdu Sonrasında bi 10 dk daha sürdü benim islemim
Sekerimseker ozlemevsen sezeryan sırasında acı ağrı vs oldu mu çok korkuyorum uyuşmam hissederim diye
ozlemevsen Hiç ağrı sizi hisstmiyosunuz ameliyat sonrası uyuşukluk geçince biraz ağrı oluyor oda sürekli iğne yapiyorlar