mgy2155 biz sadece cidden aşırı ilgilendiler vazife dışında bile gelip ilgilendiler ettiler teşekkür etmek için yemek ve kahve ısmarladı eşim ve ailemiz, ki cidden doğum yaptım zorlandımda acı eşik değerim aşırı düşük bazı sağlık sıkıntılarım var, hani yaramaz da bir hamileydim fldldld, hiç öf püf demediler. Hiç yanlız bırakmadılar korktuğumda herkes diyorki işte şöyle kızarlar böyle ederler asla öyle bir şey olmadı, hani biz dedikodu bile yaptık bak yandaki iki ıkındı sende yaparsın senin neyin eksik diye gazladılarda. Teşekkür etmemek asıl ayıp çünkü burda neler okudum herkes devlette şöyle böyle diyorlardı ben özelden korkup kaçtım doktorum sezeryancı başı gibi dolanıyordu. Kayınvalidem dedi yapamıyorsan gidelim özele zorlanma sana da yazık ben yok diyorum hastalığım çıkar ortaya vesaire ve öyle gel git değil sürekli yanımdalardı kayınvalidemi korkuyorum diye yanıma aldılar destek olun dediler hani öyle böyle bir ilgi değil diyorum özelde bu kadar olmazdı yani ki sizde dediniz özelde de zaten sizin yerinize sancıyı çekmiyorlar siz çekiyorsunuz yine