Kahveseverr Eliff14 Aysun hocaya gidiyordum oğlumda da tam benim doğumda bayram iznine ayrılınca Özgül hocaya denk gelmiştim şuan Aysun hocadan çok memnunum
Eliff14 1234567890asd bende gördüm hoş geldin Hamza diye acaba o mu dedim insallah hayırlısıyla doğum yapar bize de az kaldi😊
1234567890asd Eliff14 vallahi bende görünce merak ettim 10 dk önce paylaşmış normal doğum hanede hemde gidip Esra bakıp geleceğim nasıl oldu diye o dereceye geldi 😂
Eliff14 1234567890asd son 16 heyecan dorukta 😊 yani işinde iyi bi doktor ama çok fazla iletişim kuramadım ben
Berramm00 yagizegemom Bol bol yürü plates topu varsa oturarak ileri geri hareketler yapp benimde ilk doğumda açılmam zorlamıştı Allah yardımcın olsun 🥺🥺
yagizegemom Berramm00 öyle yapıyorum yerimde durmuyorum zaten hareket etmeyince çok fena vuruyor sancı 🥹
Mervegvn123 yagizegemom merakla bekliyoruz umarım şuan bebeğin kucağında ondan bize vakit ayıramıyorsundur ❤️🌸
hayalperest2310 yagizegemom benim de açılmam yavaş ilerledi maalesef ama oldu sancın geldikçe plates topuna otur hafif hafif salla sancın geçtikçe de plates topunun üstünde daire çiz inşallah tez vakitte kurtulursun