Berramm00 yagizegemom Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin canım 🥰bu arada bir ayet var doğumu kolaylaştırmak için "sümme sebile yesserah"doğumda eğer unutmadan sürekli bunu oku inşallah en kısa zamanda kucağına alacaksın ❤️❤️❤️😊😊
yagizegemom Berramm00 amin canım inşallah 🙏🏻 ayy okuyayım unutmam canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🥹🥹
Humeyraeslem1 yagizegemom Nasılsın nasıl geçiyor zaman inşallah güzel bir şekilde kavusmuşsundur yavruna🤲🩷
Momnm yagizegemom benim de yarın sabah 11 de suni sancıyla yatışım yapılacak Allah yardımcımız olsun tek avazda doğuralım inşallah 🙏🏻
bendiyebiriii yagizegemom biz de 37+3 ile yarın doğuma gidiyoruz kızımla♥️ rabbim size de kolaylıklar nasip etsin
1234567890asd yagizegemom esracim güzel haberlerini bekliyorum kızın ve sen sağlıklı bir şekilde evinize göndersiniz inşallah 🥰🌼
yagizegemom 1234567890asd bende güzel haberler vermeyi çok istiyorum canım teşekkür ederim 🥹🙏🏻 oğluş olacak benim kuzucum 🤭
1234567890asd yagizegemom ben niye kız hatırlıyorum 😂 acaba en son konuştuğumuz öyle bi muhabbette olmadı sadece ilk çocuk ve kız diye hatırlıyorum 😂
1234567890asd yagizegemom esracim hayırlısı ile doğum yaparsın bir şey olursa haber verirsin yolun üstü gelirim yanına 🥰🌼