iremasmahan06 meleklerin_annesii vallaha arada benimde tam kasıma agri giriyor kıvrandırıyor geçiyor ona sukur ama kalp çarpıntısı ve karin sertleşmesi cok zor Allahim bir an once dogurmak istiyorum artik
meleklerin_annesii iremasmahan06 aynen karın sertleşmesi çok kötü oluyor belime belime ağrı vuruyor ama karnımı okşayınca düzeliyor
iremasmahan06 meleklerin_annesii bel agrisi sagdan soldan vuran sancilar menopoza girmis gibi sicak basmasi dis agrisi Annem anne olunca anlarsin derdi kadin o kadar haklıymış ki vallaha doğurmadan her seyi yasadim
Mlsayca_07 meleklerin_annesii benm ilk doğum uygulamaya göre 35 ama sezeryan olacağım için 25 çok heyecanlıyım günler bi türlü gecmıyo
Basak698 meleklerin_annesii evet ama bana zaman geçmiyor ☺️ biran önce bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
Beyaz06 Papatyarslan Mommyustn benimde tam 21 gün kaldı alttan muayene 38 hafta bakıcam dedi doktor henüz belli değil normal istiyorum ama çatı kontrolüne göre değişir demişti siz muayene oldunuzde bellimi .?
Mommyustn Beyaz06 ben su sızıntısı şüphesiyle gitmiştim o yüzden bakmıştı şimdilik normal doğum görünüyor ama çatıyla ilgili birşey demedi benim de aklıma gelmemiş sormak 🥲
Papatyarslan Beyaz06 bende olucam bu hafta 37+3 de bende normal yapmak istiyorum ama doktorum sezeryancı biraz, gittiğimde çatın dar diyip sezeryan için gün verebilir 🤭