Tugbaaa-34 Kiwi12 acil bi durumda hastaneye yetişebilme imkanınız varsa mesafeden ziyade doktor daha önemli sanki ya bence öyle
Kiwi12 Tugbaaa-34 yanı acılma sancı falan yok dedı ıkı doktor da ama çocuk asırı baskı yapıyormuş acılma olsun dıye fazla beklemez dedıler tabı 10 gün dedıler maksımum ve bugün 14 gün oldu oda ahrı
ridakegzo Bende pendık medıpolu düşünüyorum.Aytekin hanıma gıtcem.25.haftadayım.Hastane değişikliği yaptımda.Bakalım inş ilgilidir ve en önemlisi telefondan yanıt vermesı benım için
Kiwi12 ridakegzo bızde telefon yanıtını bosverın gmaıl uzerındrn bıle ıletısım köpük tü oyüzden bırazda yakınımdakıne de gıttım bn
Tugbaaa-34 Kiwi12 benimde açılma sancı yok doktorumda normal olsun istedigi için bekliyoruz bebekte iyi çok şükür bebek iyiyse içini ferah tut üzülme önemli olan onun sağlığı biz acıyı ağrıyı çekeriz nasılsa
Kiwi12 Tugbaaa-34 evet bende öyle düşünüyorum sancı ne zaman gelıcek ona bakıcam ona göre karar verıcem yanı gündüz gelırse kendi doktoruma yanı mrdıpole gıtcem ama gece falan gelırse yakınımdakıne çünkü medıpole gıdersem doktorumu cagırmak ıcın 3000 de para vermem gerek doktor gelsin dıye
Tugbaaa-34 Kiwi12 evet medipol de öyle bi sıkıntı var onu banada demişlerdi doktor çağırma parası onuda bi orda duydum başka hastanede duymadım
Kiwi12 Tugbaaa-34 öyle ıllakı cekıcez zaten daha sonra uzulmeyelım yeterkı kalsınlar kaldıkları kadar zamanında gelsinler
Tugbaaa-34 Kiwi12 öyle tabi rabbim vakti zamanı ne zamansa ozaman doğurmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah 🤲🏼
Tugbaaa-34 Kiwi12 ben medipolde duydum bitek medikal park tada sordum bizde öyle bişey yok dedi doktor ne zaman gerekiyosa ücretsiz gelir dedi