Barcan Kızlar halen adet olmadın cuma günu kan verdim 0.100 negatif cikmis ama kaset test yaptim negatif akintim cok var bel ağrisi ve göğus ağrisi var sizce ne yapmaliyim
nurtug Barcan benim de son adet tarihim 27 şubat 5 gündür gecikiyo 2. Gün kan verdim 0,09 negatif çıktı adet düzensizliğinden belki geç döllenme olmuştur diye ümit ediyorum test filan yapmıyorum bekliyorum Allah hayırlısını nasip etsin
Menno Barcan bende son adet tarihim aynı adetime 2 gün kala negatif 5 gün gecikti testte pozitif çıktı
Barcan nurtug İnşallah hamilesindir canim ben 4 test yaptim hep negatif dün bütün evi indirdin kaldirdim çok yoruldum adet olurum dedim ama yok bel ağrim var ama olamadim
Barcan Menno Hayırli olsun canim darısı tüm bebek bekleyenlerin başina yine kanmi versem acaba yoksa doktorami görünsem bilemedim
nurtug Barcan aman dikkat nolur nolmaz ben de negatifi görünce bi saldım iş güç yaptım da böyle birkaç şey okuyunca nolur nolmaz diye büraz daha dikkat edeyim dedim
Menno Barcan ya ben ikisini de yapmadım direk anladım gebe olduğumu hassasiyet felan test yaptım hemde ovülasyon testi eşim yanlışlıkları almıştı onunla yaptım rabbim size de sağlıkla sıhhatle nasip etsin amin 🙏