Glsm16h Bu kadar erken gogus agrisi normal mi acaba dun dayanamadim eczaneden krem aldim inanilmaz bi kasinti var gogus uclarim asiri diklesiyo diklesincede kasinip agriyor baska bi cozumu var mi acaba kasintiya iyi gelecek
Yazmelegi_ Glsm16h benimde öyleydi geceleri kaşımaktan yara ediyordum bi süre sutyen tarzı şeyler kullanmadım bol.bol nemlendirdim iyi geliyordu
Seda_w Glsm16h keşke olsa canım şu an 14 haftalığım benim bile aynı göğsüm ama azaldo bazen arada deliricek dereceye getiriyo benim de ama soğuk iyi geliyormuş diye, duydum buz gezdir çok öyle rahatsız edince istersen☺
Glsm16h Yazmelegi_ suan bende kullanmiyorum evde ama cok agrim var damarlarim cikmis resmen biz burdayiz diye bagiriyo
Glsm16h Seda_w deneyeyim bunu da afedersiniz ama gogus kucuk olsa neyse buyuk gogusler eminim daha cok agriyor bunu anladim
Adapte34 Seda_w merhaba benimde öyle ama tek bir tanesi kaşınıyor bide konuyla alakasız ama cinsiyetini öğrendiniz mi
Seda_w Glsm16h valla onu tam bilmiyorum canım normalde hamile kalmadan önce 75 bedendim şimdi 80 biraz dar geliyor ama büyük değil gerginlikten olabilir sanırım
Glsm16h Seda_w ben kotu hissediyorum bide daha cok erken ilerleyen zamanlarda artik naparim bilmiyorum
Seda_w Adapte34 öğrendim canım ben cinsiyetini erkek benimkisi 10 haftada tahmin olarak söylemişti erkek diye 13 haftada öğrendim❤☺🥳